Kokovaljaat CT Work Tec QR

120,12 alv 0%148,95  sis. alv 24%

Poista

Kokovaljaat CT Work Tec QR on erittäin kevyet, helppokäyttöiset ja laajoilla säädöillä varustetut putoamissuojainkokovaljaat pikasoljellisilla jalkalenkeillä.

Kuvaus

Kokovaljaat CT Work Tec QR

Kokovaljaat CT Work Tec QR on erittäin kevyet, helppokäyttöiset ja laajoilla säädöillä varustetut putoamissuojainkokovaljaat pikasoljellisilla jalkalenkeillä. Helposti käsineetkin kädessä käytettävissä pikasoljissa turvaindikaattori näyttää lukituksen tilan. Turvavaljaan pehmustettujen ja hengittävien olkaviilekkeiden ja lantiotuen ansiosta nämä päällä on mukavaa tehdä töitä. Moderni malli, joka soveltuu yleiskäyttöön putoamisvaarallisiin olosuhteisiin: Katolle, nostokorityöskentelyyn, rakennustyömaalle yms. työhön missä halutaan ennaltaehkäistä tai pysäyttää putoaminen. Värikoodatut jalkalenkit pukemisen nopeuttamiseksi: Oikea on oranssi ja vasen on musta. Lisäksi yläosan pehmustealueet pitävät valjaan muodossaan, jonka ansiosta pukeminen on yhtä helppoa kuin liivimallisilla valjailla, mutta rakenne pon huomattavasti hengittävämpi.

Tekniset ominaisuudet:

Turvavaljaissa kaksi putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspistettä: Metallilenkki selässä ja vahvistettu tekstiililenkki rinnassa. Tilavat varustelenkit molemmilla puolilla. Rinnassa innovatiivinen sulkuhihna Twist-soljella. Valjaita voi pitää käveltäessä tai autoa ajaessa päällä ilman sulkurengasta. Olkahihnoissa automaattisesti lukkiutuvat soljet.

Valjaat CT Work Tec QR täyttää Euroopan CE EN361 standardin vaatimukset. Materiaalit: Kuituosat polyesteri ja nylon, säätösoljet teräs, selkäkiinnityspiste teräs. Maksimielinikä: 12 vuotta (=2 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä). Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Saatavilla kaksi kokoa:

S-M: Lantion ympärysmitta: 60-105 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-70 cm. Käyttäjän pituus: 160-185 cm. Paino: 900 g.
L-XL: Lantion ympärysmitta: 75-125 cm. Jalkalenkkien pituus: 60-80 cm. Käyttäjän pituus: 170-195 cm. Paino: 950 g.

Lisävarusteet:

– CT Lodge työkalupidike 
– Beal Tool Bucket työkalupussi 3,4L (BSAC.TB)

TTL Info

Putoamissuojainkoulutus

Putoamissuojaus:

Putoamissuojaimet estävät putoamisen korkealta tai pysäyttävät sen turvallisesti. Putoamisvaarallisissa töissä on käytettävä putoamissuojaimia.

Vaarallisia kohteita rakennus- ja asennustöissä ovat yli kaksi metriä korkeat kaiteettomat paikat. Töiden teko ja toimenpiteet onnettomuuden varalle on suunniteltava aina etukäteen.

Lisätiedot

Paino 1.03 kg
Koko

S-M, L-XL