Edelrid Kattotyöpakkaus Fuse 30m Aurinkopaneeliasentajille

559,00 alv 0%693,16  sis. alv 24%

Edelrid Kattotyöpakkaus Fuse 30m Aurinkopaneeliasentajille

Kuvaus

Edelrid Kattotyöpakkaus Fuse 30m Aurinkopaneeliasentajille

Edelrid Kattotyöpakkaus Fuse 30m Aurinkopaneeliasentajille on valmis putoamissuojainpakkaus tehokkaaseen työskentelyyn putoamisvaarallisissa olosuhteissa. Suunniteltu täyttämään esimerkiksi aurinkopaneeliasentajien toiveet ja tarpeet turvallisesta ja helposta toimimisesta katoilla. Soveltuu myös muihin kattotöihin, lumenpudottamiseen ym. korkeanpaikantyöskentelyyn. Lisäsertifioitu 140 kg käyttäjille asti sekä kansainväliseen käyttöön.

Tuotteet on valittu siten että ne ovat mahdollisimman helppokäyttöisiä, nopeita ja virhekäytön mahdollisuus on minimoitu:
Valjaat on pehmustettu, ja puetaan kuin takki. Pikasoljelliset jalkalenkit tekevät käytöstä nopeaa. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteet rinnassa ja selässä.

Erittäin sujuvaliikkeinen Fuse:

Edelrid Fuse putoamisen pysäyttävä köysitarrain liikkuu sujuvasti käyttäjän mukana molempiin suuntiin liikuttaessa ja pysäyttää putoamisen. Sujuva liikkuminen alkaa jo ensimmäisestä metristä alkaen, joka tehostaa työskentelyä. Fuse soveltuu sekä pystyopinnoilla, kaltevilla pinnoilla että vaakapinnoilla käytettäväksi. Laitteessa ei ole köyttä kuluttavia hampaita, ja lukitustoiminto voidaan nappia painamalla aktivoida, joka lisää turvallisuutta sekä parantaa työskentelymukavuutta.

Fuse-köysitarrain liikkuu köydessä ilman että siihen tarvitsee koskea, näin kädet jää vapaaksi työntekoon.

Kts. video fuse suomeksi

Ancora Loop ankkurinauha on monikäyttöinen multi-sertifioitu liitoshihna-ankkurinauhalenkki-ankkurointiväline. Ihanteellinen kestävien ankkuripisteiden luomiseen nopeasti rakenteiden ympärille, tai putoamisen estävänä liitosköytenä. Varustettu liikutettavalla suojuksella, joka suojaa nauhaa viilloilta ja kulumiselta ja pidentää käyttöikää. Täyttää sekä CE EN354 (liitosköydet), EN566 (nauhalenkit) ja EN795 luokka B (ankkuripiste) standardien vaatimukset.

Toimituslaatikko on samalla putoamissuojainsetin kuljetus- ja säilytyspakkaus.

Edelrid Kattotyöpakkaus Fuse 30m sisältää seuraavat Edelrid varusteet:

 

1 kpl: Flex Lite valjaat 1-koko (S-M) tai 2-koko (L-XL). Sertifioitu max. 140 kg käyttäjille. EN361, EN813, ANSI.
2 kpl: Oval Power 2500 Triple RFID alumiinisulkurengas Triple Lock automaattilukituksella ja sileällä portilla. EN362, EN12275.
1 kpl: Defuser nykäyksenvaimennin L (30 cm)
1 kpl: Fuse putoamisen pysäyttävä köysitarrain
1 kpl: Performance Static 11,0mm 1-ST 30m köysi tehdastekoisella kiinnityslenkillä. EN1891 A.
1 kpl: Ancora Loop ankkurinauha 150 cm varustettuna suojuksella
1 kpl: SmartStore säilytyslaatikko

Video Edelrid Fuse köysitarrain

Työkalupussi Edelrid Stuff Bag 2,3 litraa

Työkalupussi Edelrid 2 litraa

Työkalulaukku Edelrid Beaker 9 litraa

Asiantuntija Pasi kertoo, miksi Fuse ja miksi esim. aurinkopaneeliasentaja hyötyy työn tehokkuudessa sekä turvallisuudessa. Kts Video>>>

Maksimielinikä: Kuitutuotteet 14 vuotta (= 4 vuotta varastointia + 10 vuotta käyttöä), metallituotteet rajoittamaton.

Pakkaukseen liittyvä työturvallisuuskoulutus: Kattotyökoulutus 3 h. Tuotekoodi: KKKAT1 (Sähkönro 6313603)

Suosittelemme täydentämään pakkausta seuraavilla Edelrid varusteilla:
– Protector köysisuoja 70 cm. Tuotekoodi 881500701380
– Cask varustesäkki 28 l. Tuotekoodi 873020131380
– Shockstop-Y 140 Giant 130cm stretch liitosköysi nykäyksenvaimentimella, isoilla 64 mm avauman kiinnittimillä, kierrosestäjällä sekä valjaisiin liitettävällä automaattilukitteisella lukkosulkurenkaalla. Mahdollistaa liikkumisen tikkaita -tai muita metallirakenteita pitkin. Tuotekoodi: 840211300170
– Defuser nykäyksenvaimennin S 18 cm. Suositeltava vaihtaa nykäyksenvaimennin tähän lyhyempään versioon, jos on paljon liikkumista tikkaissa ylös ja alas. Tuotekoodi 840160000170
– Lukuisilla eri Edelrid työkaluhihnoilla ja työkalupusseilla

Putoamissuojainten vuositarkastus:

Tämä tuote kuuluu vuosittaisen (1v) määräaikaistarkastuksen piiriin. Tarkastuksen voi tehdä valtuutettu putoamissuojainten tarkastaja. Arctic Safety Oy tarkastaa putoamissuojaimia laajasti merkistä riippumatta. Sovi aika tarkastuksille tai tuo tarkastettavat putoamissuojaimet myymäläämme, me huolehdimme loput. Kerro tuotteen historia (onko esim. sen varaan pudottu), mikäli se on tiedossa ja koska suunnilleen ko. tuote on otettu käyttöön, sekä mahdolliset dokumentit tuotteesta.

Muut CT valmispakkaukset

TTL Info

Putoamissuojainkoulutus

Sopivan putoamissuojauksen valinnassa kannattaa kääntyä pätevien suojainmyyjien puoleen. Koulutettuja suojainmyyjiä löytyy mm. Suomen Työsuojelualan Liiton (STYL) jäsenyrityksistä. Suojainten myyjät voivat avustaa myös riskien arvioinnissa, suojainten valinnassa sekä putoamissuojainten käyttäjien kouluttamisessa sekä vuositarkastuksissa.

Arctic Safety Oy kuuluu STYL jäsenistöön. Arctic Safety Oy on valtuutettu putoamissuojainten määräaikaistarkastaja.

Putoamissuojaus:

Putoamissuojaimet estävät putoamisen korkealta tai pysäyttävät sen turvallisesti. Putoamisvaarallisissa töissä on käytettävä putoamissuojaimia.

Vaarallisia kohteita rakennus- ja asennustöissä ovat yli kaksi metriä korkeat kaiteettomat paikat. Töiden teko ja toimenpiteet onnettomuuden varalle on suunniteltava aina etukäteen.