Helly Hansen Alna 2.0 Talvitakki oranssi

156,75 alv 0%194,37  sis. alv 24%

Helly Hansen Alna 2.0 talvitakki oranssi pitää lämpimänä sekä varmistaa turvallisuuden ja näkyvyyden.

Tuotetunnus (SKU): 71392-269 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Helly Hansen Alna 2.0 talvitakki oranssi

Helly Hansen Alna 2.0 talvitakki oranssi pitää lämpimänä sekä varmistaa turvallisuuden ja näkyvyyden. Takissa on paljon hyviä ominaisuuksia, ja se on erinomainen valinta työmaille, joilla näkyvyys ja turvallisuus ovat avainasioita. Alna talvitakki on erittäin lämmin mutta samalla hengittävä ja hyvin kevyt talvitakki käyttää. Kainaloissa sijaitsevilla ventilaatiovetoketjuilla voit säädellä ruumiinlämmönn kiertoa takin sisällä. Talvitakista löytyy ,myös Life Pocket-tasku, missä kännykän tai tabletin akku pysyy lämpimänä eikä tyhjene pakkasella. Takin vetoketjua ei tarvitse avata, vaan taskun vetoketju sijaistee takin ulkopuolella.

HH Alna 2.0 talvitakin ominaisuudet:

 • EN ISO 20471 luokka 3
 • EN 343 3,1
 • EN 342, 0,328 m²K/W
 • Ilmanläpäisevyyden luokka 3
 • Edessä YKK®-vetoketju
 • Edessä etoketjusuoja
 • Sivutaskut vetoketjulla
 • Sivutaskut vetoketjulla
 • YKK®-vetoketju kainaloissa ilmanvaihtoa varten
 • Sisällä Life Pocket™ -tasku tabletille, parkatakkia ei tarvitse avata tabletin vuoksi
 • Kypärälle sopiva huppu
 • Irrotettava huppu
 • Kiristysnauhalla säädettävä huppu
 • Harjattu trikoo kaulan kohdalla maksimoi mukavuuden
 • Ei olkasaumoja
 • Säädettävät hihansuut
 • Joustavat rannesuojat
 • Kiristysnauhalla säädettävä helma
 • Vetoketjussa somiste
 • Henkilökortin lenkki
 • Päämateriaali: 100 % polyesteria – 215 g
 • Toissijainen kangas: 100 % polyamidia – 235 g
 • Vuori: 100 % polyamidia – 58 g
 • Eristys: Primaloft Black Eco – 133 g torso-osassa ja 80 g hihoissa.

YKK vetoketju antaa kestävyyttä

Pienet osat, suuri vaikutus. Laadukkaita vetoketjuja eri tarkoituksiin. YKK® on vuonna 1934 perustettu japanilainen yhtiö, jonka tuotteita myydään nykyään kaikkialla maailmassa. YKK® tunnetaan markkinoiden laadukkaimmista ja innovatiivisimmista vetoketju- ja kiinnitysratkaisuistaan.

Life Pocket™

Elektroniikkalaitteiden akun kestoa pidentävä tasku. Tieteellisten testien mukaan tasku pidentää matkapuhelimen tai kameran akun kestoa kylmällä säällä. Lämmönkestävistä materiaaleista valmistettu innovatiivinen Life Pocket™ pysyy kaksi kertaa lämpimämpänä kuin tavallinen tasku.

Helly Tech® on vedenpitävä ja hengittävä pintakerros

Helly Tech® on vedenpitävä ja hengittävä pintakerros, joka suojaa sinua sääolosuhteilta.
Helly Tech® -rakenteessa käytetään polyuretaanipohjaisia kalvoja ja pintakäsittelytekniikoita. Polyuretaanikalvo tekee kankaasta pehmeän ja joustavan, ja pintakäsittely takaa vedenpitävyyden ja hengittävyyden.
Helly Tech® -rakenteessa käytetään joko hydrofiilisiä kalvoja tai mikrorei’itettyjä kalvoja kankaan käyttötarkoituksen mukaan.

Hydrofiilinen kalvo toimii osmoottisesti: se estää suoloja pääsemästä huokosiin ja tukkimasta niitä. Mikrorei’itetyt polyuretaanikalvot ovat vettä hylkiviä polymeerejä. Kalvorakenteen huokoset ovat jopa 20 000 kertaa vesipisaraa pienempiä mutta silti jopa 700 kertaa vesihöyrymolekyyliä suurempia. Näin Helly Tech® on vedenpitävä mutta samalla hengittävä, sillä hiki ja lämpö pääsevät haihtumaan huokosista, joihin vesipisara ei mahdu. HH talvitakki Alna 2.0 koodi 71392.

Helly Tech® on itse asiassa enemmän kuin pelkkä kuin kangas – siinä yhdistyvät DWR-käsitelty pintakangas, erittäin hengittävä ja vedenpitävä kalvo, tiivistetyt saumat ja usein myös erittäin hengittävä sisäkangas, verkko tai vuori.
Tuotteiden saumat on teipattu vedenpitävällä nauhalla ja liimalla, joten vesi ei pääse läpi ompeleiden välissä olevien pienten rakojen kautta. ”

Näin Helly Tech® toimii
1. DWR-käsitelty pintakangas on tuulenpitävä ja hylkii vettä.
2. Vedenpitävä ja hengittävä kalvo tai pintakäsittely
3. Erittäin hengittävä sisäkangas, verkko tai vuori

Sopivat talvihousut Alna 2.0 täältä

Helly Hansenin kokotaulukkoon  täältä

Muut Arctic Safety talvitakit 

kosteussuojasuihke

Muistathan huoltaa vaatteesi oikein!

Helly Tech® -vaatteiden hoitaminen on tärkeää niiden käyttöiän maksimoimiseksi. Niiden peseminen poistaa niiden pinnalta ylimääräiset aineet, kuten öljyt, lian ja suolan, ja palauttaa kankaan pintajännityksen, niin että kalvo toimii optimaalisesti vuosikausia.

Mietitkö, milloin vaate kannattaa pestä? Tarkkaile näitä merkkejä.

Jos vesi- ja/tai sadepisarat eivät enää helmeile takin pinnalla ja alkavat jättää märkiä jälkiä, kestävä vedenhylkivyys (DWR) on saattanut kulua pois tai sen toiminta on lakannut.

Jos hengittävyys ei tunnu olevan samalla tasolla kuin Helly Tech® -vaatteesi ostoaikana, syynä voi olla kalvon likaantuminen.

Jos vaate vaatii DWR:n uusimista, suosittelemme tekemään tämän pesun jälkeen ennen rumpukuivausta.

Kuinka peset Helly Tech® -vaatteesi:

1.      Varmista, että suljet kaikki vetoketjut välttääksesi pintavauriot.

2.      Pese vaate lämpimällä vedellä pesuohjeen mukaisesti tavallisessa pesukoneessa. Ohjelappu sijaitsee vaatteen sisällä vasemmalla puolella.

3.      Älä käytä huuhteluainetta tai muita pehmentäviä ainesosia sisältäviä aineita, sillä sellaiset vähentävät kankaan pintajännitystä ja vaikuttavat heikentävästi kankaan ominaisuuksiin.

4.      Helly Hansen suosittelee, että käytät teknisille vaatteille tarkoitettua pesuainetta ja noudatat kyseisen tuotteen käyttöohjetta. Jos tekniselle vaatteelle tarkoitettuja tuotteita ei ole käytettävissä ja saatavilla on vain tavallisia pesuaineita, Helly Hansen suosittelee nestemäistä pesuainetta, jossa ei ole lisäaineita (hajustetta, vaahtoa tai huuhteluainetta).

5.      Toinen huuhtelusykli pelkällä vedellä on suositeltava, sillä se poistaa mahdolliset pinnalle jääneet pesuainejäämät. Pesuainejäämien poistaminen on tärkeää, sillä ne saattavat huonontaa kankaan ominaisuuksia.

6.      Pesun jälkeen voit hyvin rumpukuivata Helly Tech® -vaatteen aktivoidaksesi DWR-ominaisuuden (kosteussuoja) uudelleen. Noudata aina vaatteen hoito-ohjelapun kuivausohjeita.

Kuinka uusit DWR:n:

1.      Ota vaate pesukoneesta ja ripusta se, jotta enin vesi valuu pois.

2.      Varmista, että kaikki taskut ja vetoketjut on suljettu

3.      Lue kosteussuojasuihkeen valmistajan ohjeista ja suihkuta kosteussuoja vaatteen etu- ja takapuolelle niin, että paljolle kulutukselle altistuvat alueet tulevat käsitellyiksi.

Kuivaa vaatetta hyvin ilmastoidussa tilassa.

Helly Hansen