Ale!

Helly Hansen Bifrost Talviparka

394,00 alv 0%488,56  sis. alv 24%

Helly Hansen Bifrost Talviparka on suunniteltu ja testattu yhdessä arktisiin oloihin perehtyneiden tutkijoiden kanssa, jotta pysyisit lämpimänä työskennellessäsi kaikkein kylmimmissäkin olosuhteissa.

Kuvaus

Helly Hansen Bifrost Talviparka Camo värissä

Helly Hansen Bifrost Talviparka on suunniteltu ja testattu yhdessä arktisiin oloihin perehtyneiden tutkijoiden kanssa, jotta pysyisit lämpimänä työskennellessäsi kaikkein kylmimmissäkin olosuhteissa. Vedenkestävä, kestävä ja puhallettava Helly Tech® Performance -eriste ja oma H2Flow™ Technology -teknologiamme varmistavat, että kehon lämpötila pysyy optimaalisena ja olo mukavana pitkinä päivinä luonnonvoimien armoilla. Vaatteissa on useita taskuja ja oma Life Pocket™ -eristyksellä varustettu tasku puhelimelle, jotta kylmyys ei kuluta akkua loppuun.

Takissa on taskut tabletille ja virtapankille, ja niiden ulkoisten vetoketjujen ansiosta pysyt lämpimänä ja pystyt käyttämään samalla tarvitsemiasi välineitä. Helly Hansen Bifrost Talviparka on täysin säädettävissä optimaalisen istuvuuden aikaansaamiseksi, ja siinä on irrotettava huppu ja tekoturkisvuori, säädettävät hihansuut ja säädettävä kaulus.

Bifrost Talviparka ominaisuudet

 • N 343:2019 luokka 4,1, EN 342, kun 71450 ARCTIC PANT -housujen kanssa
 • EN 14058 ilman housuja
 • Helly Tech® Performance
 • H²FLOW™-teknologia
 • Sisällä Life Pocket™ -tasku puhelimelle, parkatakkia ei tarvitse avata puhelimen vuoksi
 • Sisällä Life Pocket™ -tasku tabletille, parkatakkia ei tarvitse avata tabletin vuoksi
 • Primaloft® Black Eco Insulation
 • Untuvan kaltainen kierrätetty puhallettu eristys | Vedenkestävä, tuulenpitävä ja hengittävä
 • Kokonaan teipattu rakenne
 • Cordura®-kangasvahvike olkapäissä ja kyynärpäissä
 • Ei olkasaumoja,Irrotettava huppu
 • Huppu säädettävissä pysty- ja vaakasuunnassa
 • Irrotettava tekoturkis
 • Kauluksen säätö keskeltä takaa
 • Pehmustettu kaulus tuo lisämukavuutta, Harjattu polyesteri kauluksen sisällä
 • YKK®-vetoketju, jossa leukasuoja, Kaksinkertainen myrskyläppä edessä.Lenkki myrskyläpässä helpottamassa käsittelyä käsineet kädessä
 • Rintataskut, joissa YKK®-vetoketju, Rintataskut, joissa harjattu vuori, Kaksinkertaiset käsitaskut, joissa harjattu vuori
 • YKK®-vetoketju kainaloiden ilmanvaihtoa varten
 • Sisällä piilotaskut, Muotoonommellut hihat liikkumisen optimoimiseksi, Rannesuojat, Vetoketjussa somiste
 • Joustavalla kiristysnyörillä säädettävä vyötärö, Tuulisuoja sisällä
 • YKK®-sivuvetoketju optimoi liikkumavapauden
 • Pidennetty selkäkappale tuo lisämukavuutta, Heijastavat yksityiskohdat

 

HH Bifrost Talvoparka youtube Video

 

Primaloft eristystekniikka

PrimaLoft® on synteettinen eristystekniikka, joka eristää lämpöä ja hylkii vettä huipputehokkaasti. PrimaLoft valmistetaan erittäin pienistä kuiduista, joiden muodostamat ilmataskut varaavat lämpöä ja tekevät kankaasta mukavan pehmeän.

 

H2FLOW™ teknologia

H2Flow™-takin kanssa voit itse säädellä kehosi lämpötilaa. Teknologia optimoi lämmöneristyksen hyödyntämällä ilmataskuja ja koloja, jotka säilyttävä kehon lämmön. Voit säädellä lämpötilaa ja ilmavirtausta vetoketjullisilla ilmanvaihtoaukoilla, joista viileä ilma pääsee sisään ja lämmin ulos.

LÄMPIMÄMPI. VIILEÄMPI. KUIVEMPI.
Vaatteen sisään luodaan tyhjiä tai täysiä ilmatiloja lisäämällä tai vähentämällä kangasta. Tyhjä lisätila täyttyy kehon lämmittämällä ilmalla. Molemmissa tapauksissa tarkoitus on luoda kehon strategisille alueille ilmataskuja ohjaamalla ilma haluttuun tilaan. Näissä taskuissa oleva ilma lämpenee kehon lämmön avulla ja pitää käyttäjän lämpimänä.

MITEN H2FLOW™ TOIMII?
Ilmanvaihtovetoketjuilla voi päästää vaatteen sisään viileää ilmaa, jos lämpötila nousee liiaksi.
Ilmataskut tai aukot säilyttävät kehon lämmön, joten kaikissa H2FLOW™-takeissa on hyvä lämpö-painosuhde.

 

Muistathan huoltaa vaatteesi oikein!

Helly Tech® -vaatteiden hoitaminen on tärkeää niiden käyttöiän maksimoimiseksi. Niiden peseminen poistaa niiden pinnalta ylimääräiset aineet, kuten öljyt, lian ja suolan, ja palauttaa kankaan pintajännityksen, niin että kalvo toimii optimaalisesti vuosikausia.

Mietitkö, milloin vaate kannattaa pestä? Tarkkaile näitä merkkejä.

Jos vesi- ja/tai sadepisarat eivät enää helmeile takin pinnalla ja alkavat jättää märkiä jälkiä, kestävä vedenhylkivyys (DWR) on saattanut kulua pois tai sen toiminta on lakannut.

Jos hengittävyys ei tunnu olevan samalla tasolla kuin Helly Tech® -vaatteesi ostoaikana, syynä voi olla kalvon likaantuminen.

Jos vaate vaatii DWR:n uusimista, suosittelemme tekemään tämän pesun jälkeen ennen rumpukuivausta.

Kuinka peset Helly Tech® -vaatteesi:

1.      Varmista, että suljet kaikki vetoketjut välttääksesi pintavauriot.

2.      Pese vaate lämpimällä vedellä pesuohjeen mukaisesti tavallisessa pesukoneessa. Ohjelappu sijaitsee vaatteen sisällä vasemmalla puolella.

3.      Älä käytä huuhteluainetta tai muita pehmentäviä ainesosia sisältäviä aineita, sillä sellaiset vähentävät kankaan pintajännitystä ja vaikuttavat heikentävästi kankaan ominaisuuksiin.

4.      Helly Hansen suosittelee, että käytät teknisille vaatteille tarkoitettua pesuainetta ja noudatat kyseisen tuotteen käyttöohjetta. Jos tekniselle vaatteelle tarkoitettuja tuotteita ei ole käytettävissä ja saatavilla on vain tavallisia pesuaineita, Helly Hansen suosittelee nestemäistä pesuainetta, jossa ei ole lisäaineita (hajustetta, vaahtoa tai huuhteluainetta).

5.      Toinen huuhtelusykli pelkällä vedellä on suositeltava, sillä se poistaa mahdolliset pinnalle jääneet pesuainejäämät. Pesuainejäämien poistaminen on tärkeää, sillä ne saattavat huonontaa kankaan ominaisuuksia.

6.      Pesun jälkeen voit hyvin rumpukuivata Helly Tech® -vaatteen aktivoidaksesi DWR-ominaisuuden (kosteussuoja) uudelleen. Noudata aina vaatteen hoito-ohjelapun kuivausohjeita.

Kuinka uusit DWR:n:

1.      Ota vaate pesukoneesta ja ripusta se, jotta enin vesi valuu pois.

2.      Varmista, että kaikki taskut ja vetoketjut on suljettu

3.      Lue kosteussuojasuihkeen valmistajan ohjeista ja suihkuta kosteussuoja vaatteen etu- ja takapuolelle niin, että paljolle kulutukselle altistuvat alueet tulevat käsitellyiksi.

Kuivaa vaatetta hyvin ilmastoidussa tilassa.

Muut Arctic Safety talvitakit 

Oikea koko ja huolto

Työvaatteen tulee olla istuva ja oikean kokoinen käyttäjälleen, jotta se suojaa ja tuo mukavuutta työpäivään. Mikäli koon valinta mietityttää, pääset tutustumaan Helly Hansenin kokotaulukkoon  täältä. Jotta työvaatteesi palvelisi sinua mahdollisimman kauan ja säilyttäisi kaikki hyvät ominaisuutensa, muistathan huoltaa sitä ohjeiden mukaisesti.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL