Helly Hansen Graphic Logo huppari

59,00 alv 0%73,16  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Helly Hansen Graphic huppari

Helly Hansen Graphic logo huppari on uusi erinomainen vaihtoehto työhön ja vapaa-aikaan. Mukavan rento ja tyylikäs samaan aikaan. Suunniteltu polyesteri- ja puuvillasekoitekankaaseen.

Tässä Helly Hansen Graphic logo -hupparissa on kiristysnauha, kengurutasku ja Helly Hansenin logo hihassa. Klassinen puuvillasekoitepusero, jonka väritys saa sinut erottumaan muista.

 

Helly Hansen Graphic Ominaisuudet:

 

Puuvilla polyesteriseoskangas
Helly Hansen® logo hihassa
”Kenguru-tasku”
Säädettävä huppu vetonauhalla
Istuvuus: Säännöllinen

Tekniset tiedot:

80% puuvillaa, 20% polyesteriä

Helly Hansen Worwear laatua arkeen ja töihin

Helly Hansen Workwear on valmistanut ammattikäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia työvaatteita jo 140 vuoden ajan. Helly Tech® kankaita on useita eri tyyppejä. Pääasiallinen ero on kankaan kerrosten lukumäärässä. Helly Hansen Workwear -tuotteet on tarkoitettu estämään työn yhteydessä tapahtuvia onnettomuuksia ja vammoja käyttäjän altistuessa kylmyydelle, kuumuudelle, tulelle, sateelle sekä rajoittuneelle näkyvyydelle. Tyylikkyyttä ja mukavuutta tuovat ensiluokkaiset työpaidat, siitä hyvänä esimerkkinä Helly Hansen Graphic logo työhuppari.

Mukavuutta työpäivään

Kun avainsana on mukavuus, on Kensington-mallisto lyömätön. Helly Hansen Kensington huppari musta on materiaaleiltaan ylivoimainen. Työpaita on joustava, tekninen ja miellyttävä sekä hupparin pienet yksityiskohdat tekevät siitä suosikkisi. Materiaali on laadukasta ja säilyttää ominaisuutensa myös useiden pesukertojen jälkeen.

Muista valita oikea koko ja huoltaa työvaatteesi oikein!

Oikea koko on tärkeä tekijä, jotta työvaatteesi kuten kestää mahdollisimman pitkään. Lisäksi hyvin istuvat työvaatteet tuovat mukavuutta työpäivään. Jotta voit varmistua oikeasta koosta, tutustu lisää Helly Hansenin kokotaulukkoon täältä.

Muut hupparit ja paidat