Helly Hansen Kensington Pitkähihainen Tpaita

39,00 alv 0%48,36  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Helly Hansen Kensington Pitkähihainen Tpaita

Helly Hansen Kensington pitkähihainen tpaita on paras valinta kun avainsana on mukavuus. Kensington Collection -mallisto on lyömätön. Pitkähihainen paita on kevyt ja erittäin mukava vaihtoehto, kun sää on liian kylmä t-paidalle mutta liian lämmin neulepuserolle.

Kensington Pitkähihainen Tpaita ominaisuudet:

  • Neulosresori edessä keskellä tuomassa lisämukavuutta
  • HH Workwear -kohokuviologo
  • Päämateriaali: 92 % puuvillaa, 8 % elastaania,
    220 g

Kensington mallisto

Kaikki Kensington mallistossa on suunniteltu laatua silmällä pitäen. Tarkoin valitut kankaat ja viimeistelyt yhdessä uusien teknologioiden kanssa varmistavat tyylin,
turvallisuuden ja mukavuuden. Jos työssäsi et käytä huomiovaatetusta, löytyy Kensington mallistosta jokaiseen työtehtävään sopivia tuotteita. Työpaidoissa flanellinen Kensington kauluspaita on lämmin ja kestävä työpaita, jonka ominaisuudet vain paranevat käytössä. Työtakeista Kensington Softshell Camo maastokuviolla on muodikas ja laadukas valinta tulevaan syksyyn ja talveen.

Muista valita oikea koko ja huoltaa työvaatteesi oikein!

Oikea koko on tärkeä tekijä, jotta työvaatteesi kuten kestää mahdollisimman pitkään. Lisäksi hyvin istuvat työvaatteet tuovat mukavuutta työpäivään. Jotta voit varmistua oikeasta koosta, tutustu lisää Helly Hansenin kokotaulukkoon täältä.

 

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Helly Hansen Kensington Pitkähihainen Tpaita

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Tuotekoodi: 79242-990 Tuoteryhmä: Avainsanat: , , , , ,