Helly Hansen Pipo Kensington Beanie Oranssi

19,80 alv 0%24,55  sis. alv 24%

Helly Hansen Pipo Kensington Beanie Oranssi on lämmin merinovillainen tyylikäs pipo kylmille keleille.

Kuvaus

HH Pipo Kensington Beanie Oranssi

Helly Hansen Pipo Kensington Beanie Oranssi on laadukas ja tyylikäs merinovillainen pipo kylmille keleille.

Lifa®-teknologian ja merinovillan ansioista vaatteeseen saadaan kaksi tärkeää ominaisuutta. Lifa® siirtää kosteuden pois iholta ja merinovilla pitää käyttäjän lämpimänä. Suunniteltu liikkuvaiseen työhön kylminä päivinä. Yksi koko sopii aikuisille käyttäjille. Väri vaihtoehdot Oranssi, musta, Army Green, harmaa ja navy sininen. Kaikki tilattavissa pienellä toimitusajalla, oranssi pipo ja musta hyllyssä.

Lifa® Stay Warm -teknologia
Lifa® Merino
Kaksinkertainen pääkangas

Lifa

Päämateriaali Helly Hansen Pipo:

57 % merinovillaa, 43 % polypropyleenia – 215 g/m²

Muut Arctic Safety päähineet

Helly Hansen

Helly Hansen Workwear on valmistanut ammattikäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia työvaatteita jo 140 vuoden ajan. Helly Tech® kankaita on useita eri tyyppejä. Pääasiallinen ero on kankaan kerrosten lukumäärässä. Helly Hansen Workwear -tuotteet on tarkoitettu estämään työn yhteydessä tapahtuvia onnettomuuksia ja vammoja käyttäjän altistuessa kylmyydelle, kuumuudelle, tulelle, sateelle sekä
rajoittuneelle näkyvyydelle. 
HH Alna 2.0 Työtakki keltainen on moderni ja tyylikäs työtakki. Materiaalit ja rakenne on Helly Hansen Workwearin taattua laatua. Alna 2.0 -takissa on kaksi etutaskua sekä kaksi rintataskua YKK -vetoketjuilla. Joustava kangas ja painetut heijastimet, joten se varmistaa turvallisuuden ja näkyvyyden töissä.

Tutustu TTL:n Erittäin näkyvät työvaatteet ohjeistukseen