Lämmittävät kengänpohjalliset Foot Warmers

6,44 alv 0%7,99  sis. alv 24%

Lämmittävät kengänpohjalliset Foot Warmers reagoi nopeasti ja lämmittää jalkojasi pitkään. Sopii hyvin turvakengille ja muihin jalkineisiin.

Kuvaus

Lämmittävät kengänpohjalliset Foot Warmers

Lämmittävät kengänpohjalliset Foot Warmers reagoi nopeasti ja lämmittää jalkojasi pitkään. Kylmille jaloille suunnitellut jalanlämmittimet pakkaskeleille. Sopii hyvin turvakengille ja muihin jalkineisiin. Pohjalliset ovat itseliimautuvia ja kiinnitetään sukan ulkopuolelle jalan alle.

Nopea aktivoituminen Foot Warmers:

Lämmittävät pohjalliset aktivoituvat heti, kun pakkaus avataan. Foot Warmers pitää lämpötilan noin 40 °C jopa 8 tuntia. Lämmittävät pohjalliset ovat suosittuja kylmissä olosuhteissa töissä, pitkillä hiihtoretkillä ja harrastuksissa yleensä, vaikkapa metsästyskaudella.

Lämmittävät kengänpohjalliset tekninen sisältö:

  • Pitää lämpöä jopa 8 tuntia
  • Saavuttaa noin 40 °C:n keskilämpötilan
  • Aktivoituu välittömästi joutuessaan kosketuksiin hapen kanssa
  • Sisältää luonnollisia ainesosia
  • Koot L 41-46 ja S 36-40
  • 24 paria laatikossa

Arctic Safety turvakengät

TTL jalkineet

Steel Blue Video

Vältä jalkavammat

Jos jalkasi eivät saa asianmukaista tukea, tai ne liukuvat edestakaisin kengissäsi, niihin kohdistuu helposti epänormaalia rasitusta. Tämä johtaa siihen, että jännität jalkojesi lihaksia ja jänteitä epänormaalisti. Pitkällä aikavälillä tämä saattaa aiheuttaa polvien, lantion ja selän vammoja

Jalkaongelmat kehittyvät usein hitaasti ja salakavalasti. Jalkaongelmien mahdollisuus kasvaa iän myötä. Tyypillisiä jalkaongelmia ovat ihoon ja varpaankynsiin liittyvät ongelmat, kipu sekä epänormaalista rasituksesta johtuvat vammat.