Mascot Hivis Talvitakki LK3

227,95 387,95 alv 0%282,66  sis. alv 24%

Tuotetunnus (SKU): 19035- Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Mascot Hivis Talvitakki LK3

Mascot Hivis Talvitakki LK3 on laadukas huipputakki talven pakkasille. Tuulen -ja vedenpitävä, trendikäs ulkonäkö, erityisen lämmin sekä monia innovaatisia yksityiskohtia.

Mascot työvaatteet

Eri ammateissa ja toimialoilla tarvitaan erilaisia työvaatteita ja -jalkineita. Koska MASCOTin mallistossa on työvaatteita monille eri teollisuudenaloille, työvaatteet voi valita työtehtävien tai toimialan mukaan. Tuotteita valmistetaan ominaisuuksiltaan erilaisista materiaaleista. Istuvuuksissa on valinnanvaraa, ja käteviä yksityiskohtia ja toimintoja on runsaasti. Voit siis valita työvaatteet, jotka vastaavat toimialasi vaatimuksia, mutta täyttävät myös omat henkilökohtaiset toiveesi. Mascot Hivis talvitakki LK3 on kevyt ja lämmin takki, joka kestää kovemmissakin olosuhteissa ja antaa suojaa tuulta, kylmyyttä ja sadetta vastaan.

Näkyvää herättää huomion ja tuo turvaa:

Yhä useammalla alalla pidetään nykyään välttämättömänä sitä, että työntekijät käyttävät suojavaatetusta. Tämä koskee erityisesti aloja, joilla osa työstä tehdään liikenteen, nostureiden tai muiden moottoriajoneuvojen läheisyydessä tai pimeässä. Tällöin suojavaatetus on hyvä investointi. EN ISO 20471 -sertifioitu suojavaatetus pitää työntekijät turvassa silloin, kun he keskittyvät työhönsä. Mascot hivis kuoritakki keltainen kuuluu näkyvyysluokkaan 3 ja täyttää kaikki näkyvän vaatteet vaatimukset. Huomioithan, että pienemmät koot S-M kuuluvat näkyvyysluokkaan 2.

Työntekijät haluavat näkyä sekä yöllä että päivällä ja kaikista kulmista – myös ollessaan selin paikkaan, jossa heidän tulee näkyä. Oikeanlaisissa EN ISO 20471 -sertifioiduissa suojavaatteissa heijastimet tai fluoresoiva materiaali eivät piiloudu kuolleisiin kulmiin. Näkyvyyden vaatimus sekä heijastinten ja fluoresoivan materiaalin peittämä alue ovat niitä asioita, jotka määrittävät sen, mikä turvallisuusluokka tulisi valita.

Mascot Hivis Talvitakki

  • Hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä teipatuilla saumoilla.
  • Ainutlaatuinen CLIMASCOT® eristys lämmittää tehokkaasti, on kevyt ja pehmeä, eikä vie lähes yhtään tilaa kokoon puristettuna.
  • Vedenpitävä vetoketjukiinnitys ja sisäpuolinen tuulilista.
  • Rintatasku, vesitiivis vetoketju.
  • Etutaskut, vedenpitävät vetoketjut.
  • Takin selässä olevan läpän voi taittaa standardipituiseksi tai jättää alas, jolloin selkäosasta tulee pidempi.
  • Selän alaosan sisävetoketjua käytetään tuotteen brodeeraukseen/painantaan.

 

Takkiin sopivat Mascot talvihousut 

Muista huoltaa vaatteesi oikein

Mascot Talvitakki Kutistuu max. 2 %.Tuote on STANDARDIN EN ISO 20471 mukaisesti sertifioitu säilyttämään laatunsa 50 kotipesulla.
Teollisuuspesun hoitoluokka C2
Oikea koko on ratkaiseva työvaatteiden toiminnoille, mukavuudelle ja turvallisuudelle. MASCOTin valikoimassa monissa tuotteissa on leikkaus, jota voi käyttää sekä naiset, että miehet. Lisäksi löydät myös MASCOT-tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti naisille ja mallisto lapsille. Tutustu Mascotin mittataulukkoon täältä ja löydä itsellesi oikea koko!