Mascot Kuoritakki keltainen LK3

194,95 314,20 alv 0%241,74  sis. alv 24%

Mascot Kuoritakki keltainen LK3 on huippulaadukas huomio kuoritakki, suojaa ja näyttää hyvältä!

Tuotetunnus (SKU): 19301-231-1709 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mascot Kuoritakki keltainen LK3

Mascot Kuoritakki keltainen LK3 on huippulaadukas huomio kuoritakki, suojaa ja näyttää hyvältä!

Työvaatteet joka alalle

Eri ammateissa ja toimialoilla tarvitaan erilaisia työvaatteita ja -jalkineita. Koska MASCOTin mallistossa on työvaatteita monille eri teollisuudenaloille, työvaatteet voi valita työtehtävien tai toimialan mukaan. Tuotteita valmistetaan ominaisuuksiltaan erilaisista materiaaleista. Istuvuuksissa on valinnanvaraa, ja käteviä yksityiskohtia ja toimintoja on runsaasti. Voit siis valita työvaatteet, jotka vastaavat toimialasi vaatimuksia, mutta täyttävät myös omat henkilökohtaiset toiveesi. Mascot Kuoritakki keltainen LK3 on kevyt ja mukava takki, joka kestää kovemmissakin olosuhteissa ja antaa suojaa tuulta ja sadetta vastaan.

 

Yhä useammalla alalla pidetään nykyään välttämättömänä sitä, että työntekijät käyttävät suojavaatetusta. Tämä koskee erityisesti aloja, joilla osa työstä tehdään liikenteen, nostureiden tai muiden moottoriajoneuvojen läheisyydessä tai pimeässä. Tällöin suojavaatetus on hyvä investointi. EN ISO 20471 -sertifioitu suojavaatetus pitää työntekijät turvassa silloin, kun he keskittyvät työhönsä. Mascot hivis kuoritakki keltainen kuuluu näkyvyysluokkaan 3 ja täyttää kaikki näkyvän vaatteet vaatimukset. Huomioithan, että pienemmät koot S-M kuuluvat näkyvyysluokkaan 2.

Työntekijät haluavat näkyä sekä yöllä että päivällä ja kaikista kulmista – myös ollessaan selin paikkaan, jossa heidän tulee näkyä. Oikeanlaisissa EN ISO 20471 -sertifioiduissa suojavaatteissa heijastimet tai fluoresoiva materiaali eivät piiloudu kuolleisiin kulmiin. Näkyvyyden vaatimus sekä heijastinten ja fluoresoivan materiaalin peittämä alue ovat niitä asioita, jotka määrittävät sen, mikä turvallisuusluokka tulisi valita.

Mascot koodi: 19301-231-1709

Mascot Kuoritakki keltainen LK3 ominaisuudet

  • Hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä teipatuilla saumoilla.
  • Irrotettava, vuorillinen huppu säädettävällä kuminauhalla.
  • Vedenpitävä vetoketjukiinnitys ja sisäpuolinen tuulilista.
  • Rintatasku, vesitiivis vetoketju.
  • Etutaskut, vedenpitävät vetoketjut.
  • Takin selässä olevan läpän voi taittaa standardipituiseksi tai jättää alas, jolloin selkäosasta tulee pidempi.
  • Irroitettava ID-korttitasku
  • Resori (piilotettu tuulilistassa) hihansuissa. Tarranauhakiinnitys hihansuussa
  • Vedenpitävyys > 10 000 mm EN ISO 811 -standardin mukaisesti.

 

Muista huoltaa vaatteesi oikein

Mascot Kuoritakki  kutistuu pesussa max. 2 %.Tuote on sertifioitu säilyttämään ominaisuutensa enintään 50 kotipesun verran.
Teollisuuspesun hoitoluokka C2
Oikea koko on ratkaiseva työvaatteiden toiminnoille, mukavuudelle ja turvallisuudelle. MASCOTin valikoimassa monissa tuotteissa on leikkaus, jota voi käyttää sekä naiset, että miehet. Lisäksi löydät myös MASCOT-tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti naisille ja mallisto lapsille. Tutustu Mascotin mittataulukkoon täältä ja löydä itsellesi oikea koko!