Mascot Naisten pitkähihainen T-Paita kelt. LADY

73,90 alv 0%91,64  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Käsityöaloilla, teollisuudessa ja rakennuksilla työskentelevien naisten voi olla vaikea löytää hyvin istuvia työvaatteita. Istuvuus vaikuttaa merkittävästi työvaatteen toimivuuteen. Esimerkiksi liian leveä takki rajoittaa liikkumista ja tuntuu epämukavalta. Koska MASCOT-malliston naisten työvaatteet on suunniteltu mukailemaan naisvartalon muotoja, ne tuntuvat mukavilta ja niissä on helppo liikkua koko päivä. Mascot Naisten pitkähihainen T-paita on osa Mascotin istuvaa ja muotoon ommeltua naisten mallistoa.

Monipuolisuutta ja mukavuutta

Mascot Naisten pitkähihainen T-paita on suunniteltu ja muotoon ommeltu erityisesti naisille. Naisten pitkähihainen T-paita on miellyttävää kangasta, etupuoli on polyesteriä, joka kestää kulutusta ja säilyttää värinsä. T-paidan sisäpuoli on miellyttävää puuvillaa. Heijastimet ovat usein ohuissa työpaidoissa haastava toteuttaa, sillä ne eivät jousta ja hiostavat. Tässä pitkähihaisessa hivis t-paidassa on joustavat heijastimet, jotka lisäävät liikkumisvapautta.

Paidan kauluksessa on niskasaumassa lisäpehmuste, joka estää hiertymien syntymistä. Paidassa on huomioitu naisten malliston vaatimukset sekä moderni istuvuus. Hivis T-paidassa on käytetty fluoresoivaa kangasta, joka takaa näkyvyyden työmailla. Mascot Naisten T-paita heijastimilla onkin huomioluokka LK2.

EN 13758-2 -standardin mukaisesti sertifioitu tuote suojaa dokumentoidusti auringon haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Tuotteisiin on merkitty suojaustason mukainen UPF-arvo (Ultraviolet Protection Factor). Esimerkiksi merkintä UPF 20+ tarkoittaa, että vaatteen läpi tunkeutuu korkeintaan 1/20 auringon haitallisista säteistä. Iho pysyy siis suojassa auringolta 20 kertaa pidempään kuin ilman kyseistä vaatetta. Suojauskyky heikkenee esimerkiksi tuotteen kulumisen myötä ja myös jos hoito-ohjeita ei noudateta tai vaate kastuu.

Materiaali: Sileää neuloskangas.

T-paidan kangas kutistuu max. 5 %. Tuote on sertifioitu säilyttämään ominaisuutensa enintään 50 kotipesun verran.

Teollisuuspesun hoitoluokka B2
Oikea koko on ratkaiseva työvaatteiden toiminnoille, mukavuudelle ja turvallisuudelle. MASCOTin valikoimassa monissa tuotteissa on leikkaus, jota voi käyttää sekä naiset, että miehet. Lisäksi löydät myös MASCOT-tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti naisille ja mallisto lapsille. Tutustu Mascotin mittataulukkoon täältä ja löydä itsellesi oikea koko!
MASCOTissa laatu on aina ykkössijalla. Siksi kaikki työvaatteet, myös naisten työvaatteet, valmistetaan hyvistä ja kestävistä materiaaleista. Esimerkkejä näistä ovat COOLMAX®, TENCEL® ja CORDURA®. MASCOT-malliston naisten työvaatteet ovat takuulla kestäviä ja pitkäikäisiä. Kaikki tuotteemme ovat Tested to Work. Käytännössä tämä tarkoittaa, että niiden laatua on valvottu ja niitä on testattu sekä laboratoriossa että käyttäjien päällä. Tämä koskee myös naisten työvaatteita.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL

Väri

,

Mascot Naisten pitkähihainen T-Paita kelt. LADY

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Tuotekoodi: 19091-771 Tuoteryhmä: