Mascot Naisten työhame orans. LADY

80,00 alv 0%99,20  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Mascot Naisten työhame on joustavaa kangasta ja joustaa kaikkiin suuntiin. Hame antaa ainutlaatuisen liikkumisen vapauden kiristämättä ja hiertämättä. Naisten työvaate pitää tuntua mukavalta päällä ja sen pitää olla suunniteltu naisten muodoille! Työhameen leikkaus on toteutettu Mascotin omalla naisten Diamond-leikkauksella, joka soveltuu erityisesti naisille, joilla vyötärön ja lantion mitan ero on yli 20cm.

Mascot naisten työhame työmaalla ja monikäyttöisessä joustavassa kankaassa keveys yhdistyy hyvään kulutuksenkestävyyteen. Naisten työhame valmistetaan materiaalista, joka hylkii vettä. Lisänäkyvyyttä fluoresoivan kankaan lisäksi antavat heijastimet. Nappi- ja vetoketjukiinnitys on piilotettu, jotta lika ei pääse vahingoittamaan niitä. Vaikka kyseessä on hame, löytyy taskuja yhtä paljon kuin työhousuista:

  • etutaskut
  • vahvistetut läpälliset takataskut
  • piilotettu vasaralenkki molemmilla puolilla
  • Mittatasku Kevlar®-vahvikkeilla
  • reisien päällä läpälliset taskut
  • reisitaskussa vuoritettu puhelintasku, magneettikiinnitys ja integroitu ID-korttipidike
  • irroitettava ID-korttitasku

Mascot naisten työhame kutistuu pesussaan max. 2 %. Tuote on sertifioitu säilyttämään ominaisuutensa enintään 50 kotipesun verran. Varmistaaksesi optimaalisen teollisen pesun Mascot tuotteille, suosittelemme teollisia pesuloita käyttämään seuraavia pesuprosesseja eri kategorian tuotteille. Oikea kategoria löytyy jokaisen tuotteen kohdalta hinnastossa. Saavuttaakseen parhaan tuloksen suosittelemme testipesu- ja kuivausprosessia kaikille tuotteillemme, mutta erityisesti kategorian B ja C tuotteille.

Teollisuuspesun hoitoluokka C2

Lisätiedot

Koko

C34, C36, C38, 40, C42, C44, C46, C48, C50, C52, C54, C56

Mascot Naisten työhame orans. LADY

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Tuotekoodi: 19244-711-14 Tuoteryhmä: Avainsanat: , ,