Petzl Vertex Työkypärä Hi-Viz Oranssi

124,85 alv 0%154,81  sis. alv 24%

Petzl Vertex Työkypärä Hi-Viz Oranssi on näkyvä, turvallinen ja monipuolinen lisävarusteineen.

Kuvaus

Petzl Vertex Työkypärä Hi-Viz Oranssi

Vertex Hi-Viz on umpinainen, ergonominen suojakypärä monipuolisesti erilaiseen ammattilaiskäyttöön. Soveltuu erinomaisesti työskentelyyn sekä putoamisvaaraolosuhteissa että tasamaalla.

Suojakypärässä hi-viz-väritys kauttaaltaan, lisäksi heijastavat yksityiskohdat jotka lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta huomattavasti! 6-pistehihnaston ansiosta vertex-kypärä istuu mukavasti ja varmasti päähän.

Säädettävä Centerfit-mekanismi (53-63cm) keskittää työkypärän painopisteen ja takaa yksilöllisen istuvuuden. Vertexin sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä.

Flip&Fit-sisäosa lisää kypärän istuvuutta ja mahdollistaa myös sisäosan taittamisen kypärän sisään, mikä helpottaa kuljetusta ja varastointia.

Dual-leukahihnan ansiosta kypärä soveltuu sekä korkeanpaikan (EN 12492) että tasamaan (EN 397) työskentelyyn: leukahihnassa valittavissa kaksi asetusta, joista toinen estää kypärän irtoamisen putoamistilanteissa, ja toinen avaa takertumistilanteessa nykäisystä leukahihnan.

EN397  -30 oC.
EN50365 luokka 0, 1500 V (1000 V AC).

Petzl Vertex on ergonominen umpimallinen suojakypärä työkäyttöön. Suositeltava työkypärämalli esim. teollisuuskäyttöön, rakennuksille sekä sähkö- ja energia-alalle.

Vertex on lipaton ja sadekouruton malli. Hyvä näkyvyys suojakypärässä, myös yläviistoon. Suojaa putoavilta esineiltä, sulametalliroiskeilta, sivuttaispuristukselta, eristää sähköä ja kestää pakkasta.

Suojakypärä Petzl Vertex kypärään on saatavissa monia lisävarusteita. Kypärässä on valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen kokokasvosuojukselle sekä Vizen Mesh verkkovisiiri niiden toimitukseen sisältyvillä EasyClip pikakiinnitysnastoilla, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien palojen tilalle helposti.

Petzl kypärät ovat yhteensopivia yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten kanssa (esim. Peltor ja Zekler). Suojakypärä Vertexin paino on 490 g.

Lisätarvikkeet:

Kokovisiiri Vizen A014AA00

Puolivisiiri kirkas Vizir A015AA00

Puolivisiiri tumma Vizir A015BA00

Kuulonsuojaus esim. Peltor X-sarjalaiset koodit 102X1P3E tai 102X2P3E. Löydät nämä tästä linkistä. 

Elektroniset kuulosuojain vaihtoehdot

Petzl kypärät