Scott VSS Suojanaamari Promask+ ABEK-P3 kotelossa

195,00 alv 0%241,80  sis. alv 24%

Hyväksytty käytettäväksi mm. asbestia sisältävissä kohteissa on monitoiminen kokonaamari ja suojaa monenlaisilta hengitysteiden vaaroilta.

Kuvaus

Scott VSS Suojanaamari Promask+ suodatin ABEK-P3 kotelossa

Scott VSS Suojanaamari Promask+ ABEK-P3 kotelossa on monitoiminen kokonaamari, joka tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden ja suojaa monenlaisilta hengitysteiden vaaroilta. Se on kevyt ja ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi monenlaisilla teollisuudenaloilla. Materiaalina kestävä Procomp®-halobutyylielastomeeri.

Ainutlaatuinen kasvotiivisteen reuna takaa erinomaisen istuvuuden aiheuttamatta paineen tunnetta kasvoilla. Etuosan puherasia mahdollistaa kommunikoinnin. Leveä visiiri ja sivulle kiinnitettävä suodatin takaavat esteettömän ja laajan näkökentän. Valinnainen kovapinnoitettu visiiri naarmuuntumista vastaan. Scott VSS Suojanaamari on helppo pukea ja riisua.

Pakkaus sisältää Pro2000 CF 32 A2B2E2K2-P3 (foliopakkaus) -suodattimen sekä säilytyskotelon.

Kokonaisuus soveltuu hyvin esimerkiksi väestönsuojien VSS-varustepakkauksiin. Hyväksytty käytettäväksi mm. asbestia sisältävissä kohteissa.

3M Scott FM3 Promask kokonaamari, jossa suodattimen paikka on sivussa. Voidaan käyttää myös puhallinratkaisun kanssa. Lisäksi tarvitaan letku ja puhallin. Sopii yhteen Scott Proflow 2 SC 160:n kanssa. Letkuksi valitaan EPDM-letku kulmalla.

Naamarin T-profiili tiivistereunus takaa tehokkaan tiivistyksen painamatta kasvoja. Viimeisimmän teknologian avulla suunniteltujen hengitysventtiilien ansiosta hengitysvastus on poikkeuksellisen pieni.

TTL Hengityksen suojaus