Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip S3 Hiekka

213,00 alv 0%264,12  sis. alv 24%

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip S3 on huippusuosittu maihari, jossa ulkonäkö ja turvallisuus kohtaavat tyylikkäästi.

Kuvaus

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip S3 Hiekka

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip S3 Hiekka on huippusuosittu maihari, jossa ulkonäkö ja turvallisuus kohtaavat tyylikkäästi.

Steel Blue Maihari sopii turvallisesti töihin, vaativaankin olosuhteisiin. Vaelluksille  ja yleensä vapaa-aikaan tyylikkään muotoilun ansiosta!

Sama kenkä, mutta mustana (lisäksi pohja ja kärkisuoja valettu grafeenilla, joka lisää kestävyyttä): Southern Cross Graphet S3 Black

Steel Blue Turvakengät

Steel Blue -kengät valmistetaan huippulaatuisesta Uusi-Seelantilaisesta lehmännahasta. Ergonomisesti suunnitellut jalkineet edustavat huipputeknologiaa, johon yhdistyvät parhaat perinteiset valmistusmenetelmät. Steel Blue Turvakengät soveltuvat niin työmaalle, rakentamiseen kuin vapaa-aikaankin ja harrastuksiin kuten metsästys. Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip on yksi vaihtoehto monipuolisista Steel Bluen turvakengistä.

Laatu: Parhaat materiaalit, suunnittelu ja viimeistely, yksinomaan kovaan käyttöön keskittynyt merkki ei jätä valmistukseen aukkoja. Tyytyväiset asiakkaat ja pitkä käyttöikä ovat Steel Bluen selkäranka.

Tyyli: Työkengän ei tarvitse olla tylsä. Australian johtava työjalkineiden valmistaja tietää mitä kasvavan toimialan työvoima arvostaa. Steel Blue on valloittanut tekijät ja vapaa-ajalla laatua arvostavat käyttäjät kaikkialla maailmassa.

Ergonomia: Ainutlaatuinen 30 päivän tyytyväisyystakuu pitää huolen, että kenkä istuu ja toimii. Kengät on suunniteltu tekemään rankasta työpäivästä tai pitkästä retkestä nautinnollinen kokemus.

 

Miksi Steel Blue -turvakengät?

Sen lisäksi, että Steel Blue turvakengillä on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu sekä 6 kuukauden tehdastakuu, on niillä myös Australian fysioterapialiiton (APA) suositus.

  • Aito ja laadukas pinnoittamaton nahka takaa käyttäjälleen hengittävyyttä, kestoa sekä mukavuutta.
  • Useamman tiiviystason termopolyuretaaniset- ja nitriiliset -pohjaratkaisut tuo pohjalle iskuvaiennusta sekä ensiluokkaista kestokykyä.
  • Laaja mallisto, joka palvelee eri ammattialojen käyttötarkoituksia.
  • S3 -suojaluokitus, CE EN ISO 20345 -standardit.
  • Yli miljoona myytyä paria vuosittain maailmalla.
  • Läpinäkyvä & eettinen tuotantoprosessi laadukkaista materiaaleista.
  • Antistaattinen rakenne

 

Steel Blue Video

Muut Arctic Safety turvakengät

TTL jalkineet

Steel Blue- Timpurilta Talo kommentti video

 

Teräksensininen Southern Cross vetoketju

Southern Cross s3 on 15 cm korkea nauhallinen turvamaihari, turvakenkä uurretulla varrella. Pehmustetut varren kaulus ja läppä (kengän kieli) lisäävät käyttömukavuutta. Käyttömukavuutta lisäävät myös vetoketju sivulla sekä kärkisuoja. TPU -ulkopohja.

Turvamaihari Southern Cross Zip materiaalit

NUPUKKI: Samettimainen viimeistely. Korkealaatuinen nupukkinahka on eettisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu. Nahan tuottajat ovat Leather Working Groupin jäseniä (LWG).

BALTICO® -VUORI: Vuorimateriaalina Baltico, joka on pehmeä, hankausta kestävä ja kosteutta hylkivä. Materiaali siirtää kosteutta jalasta pois pitäen jalat kuivina.

ORTHO REBOUND® -POHJALLINEN: Steel Bluen patentoitu Ortho Rebound® -pohjallinen on muotoiltu täsmälleen jalan muotoon. Se tukee jalkaholvia sekä estää jalan väsymistä. Pohjallinen on valmistettu antibakteerisesta materiaalista ja käsitelty Fresche® -menetelmällä. Pohjallisen ylin kerros siirtää kosteutta pois jalasta. Pohjallinen on kovaa käyttöä kestävä ja joustava tekstiilipohjallinen.

PORON® -TYYNYT: Strategisesti asetellut Poron®- tyynyt sijaitsevat pohjassa. Ne on sijoiteltu kohtiin, johon kohdistuu eniten rasitusta. Poron®- tyynyt ovat osa Trisole® Comfort Teknologiaa.

TRISOLE® COMFORT -TEKNOLOGIA: Steel Blue -kenkien patentoitu pohjateknologia tarjoaa täydellistä käyttömukavuutta, vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja sekä estää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Jalkojen eniten rasittuviin kohtiin on aseteltu teknisesti edistyineitä PORON®-tyynyjä. Tämä usean tiiviystason pohja on osoittautunut tavallista kengänpohjaa paljon tehokkaammaksi iskujen pehmentämisessä ja vaientamisessa.

Steel Blue Turvamaihari Southern teknologia:

NAHKA: Kaikki Steel Blue-kengät ovat valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä nahasta.

VARVASSUOJA: Valmistettu karkaistusta teräksestä.

NAULAANASTUMISSUOJA: Kestävä teräksestä valmistettu naulaanastumissuoja tuo lisäturvaa, ja estää terävien esineiden läpäisyn pääsyn jalkapohjaan.

TPU -ULKOPOHJA: Pohja kestää kuumuutta aina 130°C asti,

PITOPOHJA: Kaikki Steel Blue -turvakengät täyttää liukkaudenestovaatimukset öljyä ja vettä vastaan AS 2210.3 & EN ISO 20345 standardin mukaan. Turvakenkämme täyttävät myös SRC luokituksen ja on testattu laboratorio-olosuhteissa.

ANTISTAATTINEN: Kengän antistaattinen rakenne purkaa kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

VETTÄ HYLKIVÄ: Kaikki Steel Blue -turvakengät on käsitelty vettähylkiviksi

LISÄKÄRKISUOJA: Kova polyuretaani lisäkärkisuoja on osa välipohjaa ja lisää turvakengän käyttöikää.

SIVUVETOKETJU: Käyttömukavuutta lisää kestävä sivuvetoketju.

Koodi: 392661-