Suojavisiiri kasvonsuojain Polykarbonaatti Plus

24,90 alv 0%30,88  sis. alv 24%

Suojavisiiri kasvonsuojain Polykarbonaatti Plus on säädettävä kasvosuoja, joka suojaa hitsauskipinöiltä ja lentäviltä hiukkasilta. Suojaa sivulta ja edestä.

Tuotetunnus (SKU): 10354PPW96 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Suojavisiiri kasvonsuojain Polykarbonaatti Plus musta pääpanta, kirkas visiiri

Suojavisiiri kasvonsuojain Polykarbonaatti Plus on säädettävä kasvosuoja, joka suojaa hitsauskipinöiltä ja lentäviltä hiukkasilta. Suojaa sivulta ja edestä. Säädettävä kiinnitys lisää mukavuutta. Turvallinen ja hyvin suojaava laadukas Kasvosuojain visiiri+ pääpanta yhdistelmä. Erinomainen kasvojen suojaus moneen työhön esim. rälläköintiin jne. Kirkas ylöstaittuva polykarbonaattivisiiri. Kasvosuojain on tukevalla ja pehmeällä pääpannalla, jonka koko on helposti säädettävissä. Suojaa kipinöiltä ja roiskeilta laajasti kaarevan muotonsa ansioista. Varavisiiri PW99.

Varavisiiri

Suojavisiirin kasvonsuojaimen ominaisuudet

  • Maskissa Kulmasuoja, jossa alumiinireuna ja kirkas polykarbonaatti
  • Suojaa iskulta, metalliloiskeelta ja kuumilta siruilta
  • Maski sopii moniin käyttöön
  • Pyöritettävä reilun kokoinen säätöruuvi on nopea käyttöinen
  • Vaihtovisiiri PW99, helposti vaihdettava
  • CE luokitus
  • Suojaa sulaa metallia vastaan

Kasvonsuojaimen materiaalit

Polykarbonaatti, Alumiini

Standardit

  • EN 166 1 BT 3 9
  • ANSI / ISEA Z87 +

Muut kasvonsuojaimet

TTL Silmien- ja kasvojensuojaus

TTL lainaus:

Silmien- ja kasvojensuojaimet antavat suojan silmiin tai kasvoihin kohdistuvilta tapaturmilta. Silmät ja kasvot on tarpeen suojata erilaisilta höyryiltä, liuottimilta, lentäviltä kappaleilta, kaasuilta, kipinöiltä, metalli- ja puupölyltä ja nesteroiskeilta. Suojaimia on myös erikseen ultravioletti, infrapuna- ja lasersäteilyltä sekä valokaarelta suojaavia.

Silmiensuojaimen valinta työssä esiintyvän riskin mukaan, huomioiden työtehtävän edellyttämä näkötarkkuus sekä käyttäjän henkilökohtaiset ominaisuudet. Tarvittaessa on suojain varustettava optisesti korjatuilla linsseillä. Optisen korjauksen tulisi sallia suojaimen käyttämisen ilman, että sitä tarvitsee ottaa pois lopetettaessa oma työtehtävä ja siirryttäessä työpaikalla paikasta toiseen. Käytettävyys on varmistettava henkilökohtaisella sovittamisella.