HENGITYKSEN SUOJAIMET

Hengityssuojaimet ja suodattimet turvalliseen työntekoon

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta, kaasuilta ja muilta haitta-aineilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean hengityssuojaimen ja suodattimen valinnassa.

Hengityssuojaimet vaativiin työtehtäviin

Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden hengityksensuojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja. Koko- ja puolinaamareihin voi yhdistää hiukkasilta, kaasuilta tai sekä/että suojaavia suodattimia. Tärkeää että naamari istuu kasvoilla tiiviisti. Valitse koko kasvojesi mukaan. Suodattimet kannattaa huoltaa ja vaihtaa ajoissa uusiin.

SCOTT PR02000 PF10 P3 SUODATIN

Kertakäyttömaskit lyhytaikaisiin työtehtäviin

Suodattavat kertakäyttömaskit (FFP1, FFP2 ja FFP3) antavat hyvän suojan hiukkasia vastaan lyhytaikaisissa ja vähemmän raskaissa töissä, terveydelle lievästi vaarallisissa ympäristöissä. On tärkeää, että naamari istuu hyvin ja tiiviisti, joten koko on valittava huolellisesti. Kertakäyttömaski hävitetään käytön jälkeen.