HENGITYKSEN SUOJAIMET

Hengityksensuojaimet on yksi tärkeimmistä työturvallisuuden suojainkategorioista. On tärkeää, että suojaimet valitaan huolella ja yhteensopiviksi eri suojainten kanssa, samoin että suodatin valinnat täyttävät tarvittavan suojaintarpeen kyseiseen työhön.

Arctic Safety ratkaisee hengityssuojauksen haasteet:

Tarjoamme kattavan valikoiman hiukkasilta ja kaasuilta suojaavia hengityksensuojaimia. Tuotteemme tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten 3MScott, 3M, Cleanspace, GVS, BLS ja CleanAir. Me Arctic Safetyllä autamme mielellämme oikean suojaimen ja suodattimen valinnassa.

Arctic Safetyltä suojaimet haastaviin olosuhteisiin:

Hengityksensuojaimet on asia, johon kannattaa panostaa. Vaativiin työtehtäviin puhallinsuojain voi tarjota hyvän vaihtoehdon. Järjestelmään kuuluu kasvo-osa ja usein vyötäröllä pidettävä puhallinyksikkö, näiden väliin tuleva letku sekä sopiva suodatin. Työympäristön epäpuhtaudet huomioiden suojaimen kanssa voidaan käyttää kevythuppua, ilmastoitua suojakypärää tai kumista kasvomaskia, joka asettuu tiiviisti kasvoja vasten. Puhallin tuottaa suodattimen puhdistamaa ilmaa kasvo-osaan, johon muodostuu ylipaine. Se estää tehokkaasti vaarallisten aineiden pääsyn kasvo-osan sisään. Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja.

Suodattimien valinta ja huolto

Suodattimet on vaihdettava uusiin, viimeistään kun maskiin tulee vieraita makuja tai hajuja. Koko- ja puolinaamareihin voi yhdistää hiukkasilta, kaasuilta tai sekä/että suojaavia suodattimia. Tärkeää että naamari istuu kasvoilla tiiviisti. Valitse koko kasvojesi mukaan. Suodattimet kannattaa huoltaa ja vaihtaa ajoissa uusiin.

Laaja valikoima alan huippumerkkejä:

Koko- ja puolinaamareihin voi yhdistää hiukkasilta, kaasuilta tai sekä/että suojaavia suodattimia. Tärkeää että naamari istuu kasvoilla tiiviisti. Valitse koko kasvojesi mukaan. Suodattimet kannattaa vaihtaa ajoissa uusiin.

Suodattavat kertakäyttömaskit (FFP1, FFP2 ja FFP3) antavat hyvän suojan hiukkasia vastaan lyhytaikaisissa ja vähemmän raskaissa töissä, terveydelle lievästi vaarallisissa ympäristöissä. On tärkeää, että naamari istuu hyvin ja tiiviisti, joten koko on valittava huolellisesti. Naamari hävitetään käytön jälkeen.

Näytetään tulokset 1–12 / 249