Ale!

Scott Proflow 2 SC 160 Puhallinyksikkö

779,00 alv 0%965,96  sis. alv 24%

Scott Puhallinyksikkö Proflow2 SC 160 on älykäs ja helppokäyttöinen SC-mallin puhallinlaite vaativiin olosuhteisiin, useilla kehittyneillä huippuominaisuuksilla.

Kuvaus

Scott Proflow 2 SC 160 Puhallinyksikkö on nyt 3M PF-619E Powered Air

Älykäs ja helppokäyttöinen 3M PF-619E (Scott Proflow 2 SC 160) Puhallinyksikkö laajentaa alkuperäistä Proflow-konseptia useilla kehittyneillä lisäominaisuuksilla. Automaattisen virtauksensäädön ansiosta hengitysilman saanti pysyy tasaisena ja tasapainoisena koko työtehtävän ajan, ja mikroprosessoripohjainen datankirjaustoiminto auttaa huolehtimaan asianmukaisesta kunnossapidosta.

Suomalaisten ammattilaisten piirissä suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat kaikki huippuominaisuudet ovat ennallaan.

Proflow SC (Sophisticated Communication) on uuden sukupolven puhallinlaite. Turvallinen ja luotettavan kompakti Proflow SC on ergonomisesti muotoiltu ja leveä tukivyö takaa käyttömukavuuden koko työvuoron ajan. Elektroninen ohjaus ylläpitää oikean ilmanvirtaustason, ja kevyt NiMH-akku kestää jopa yli 8h, olosuhteista ja suodattimesta riippuen.

Paketti PF-619E sisältää:

Scott Proflow puhallinyksikkö, akku, laturi ja leveä tukivyö.

Elektroninen virtauksen säätö varmistaa raittiin ilman saannin ilman vetoa. Elektroninen suodattimen täyttymistä kompensoiva ohjaus pitää hengitysvastuksen pienenä kaikissa olosuhteissa. Kaikki lataukset ja huoltotoimenpiteet kirjaavan integroidun datankirjausjärjestelmän ansiosta suojaimen huoltotarve tiedetään tarkasti. Käyttävä voi tulostaa kattavan raportin ohjelmiston avulla.

Scott Proflow 2 SC 160 puhallinyksikkö on helposti huollettava järjestelmä. Kotelon, akun ja puhallinyksikön vaihtaminen on helppoa, ja akun voi ladata paikallaan. Uusi suojattu ja matalarakenteinen on/off-painike ehkäisee vahingossa sammuttamisen vaaraa. Proflow2 puhaltimen kattava hälytysjärjestelmä varmistaa turvallisen käytön. Voimakas ja selkeä akkulatauksen hälytysääni tekee käytöstä entistäkin turvallisempaa.

– Scott Puhallinyksikkö Proflow 2 SC 160 vahva rakenne ja kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän.

– Suihkukestävä kotelo mahdollistaa helpon puhdistuksen erittäin pölyisissä ympäristöissä.

Paljon naamarivaihtoehtoja monentyyppisiin sovelluksiin. Esim. Promask, Kevyt kasvomaski Multimask ja 3M maski vaihtoehdot adapterin avulla. Esimerkiksi 3M M-306/307 kypärävisiiri yhdistelmä alla. Kysy lisää! Suuri valikoima EN40 mm -standardisuodattimia Pro 2000, jotka myös vähentävät varastointitarvetta. Ainutlaatuinen 1800 tunnin ja 3 vuoden takuu, ja laajat huoltopalvelut. Letku valitaan erikseen kasvomaskin mukaan.

3M M-306 tai 307 kypärävisiiriyhdistelmä

Scott Pro 2000 suodattimet

Tekniset tiedot Proflow-puhaltimelle:

Virtaus: Min. 160 l/min, automaattinen säätö. Puhallin kompensoi automaattisesti esimerkiksi suodattimen täyttymisestä tai yhdistelmäsuodattimesta johtuvan virtausvastuksen.

Akku: Ladattava NiMH-akku, 9,6 V/4,5 Ah.

Akun käyttöikä: 7–15 tuntia/lataus, käytetyn suodatin-/naamariyhdistelmän mukaan.

Laturi: Latausaika 6-7 tuntia. Automaattinen ylläpitolataus.

Akun lataustilan näyttö: Akun lataustilan (A) ja suodattimen tukkeutumisasteen (P) näyttö.

Paino ilman suodatinta: 1,5 kg

Äänitaso: <70 dB

Lämpötila-alue: -10 – +50 °C

Latauslämpötila: Valmistajan suosittama latauslämpötila > 20 °C
Proflow puhaltimeen sopivat seuraavat kasvonsuojat: FH1, FH2, FH4, FH6, FM2, FM3 ja FM4 sekä Multimask.

Lisäadapterin avulla voidaan tuote integroida yhteen myös 3M maskien kanssa. Kysy lisää!

Adapteri ADP-03

Scott Leveä tukivyö

Scott Proflow tehoakku

3M M-306/ M-307

TTL Hengityksen suojaus

Muut Hengityksen suojaimet ja puhallinmerkit