Bolle Hustler Cobalt Flash Polarized aurinkosuojalasit

77,00 alv 0%95,48  sis. alv 24%

Bolle Hustler aurinko/ suojalasit. Bolle Hustler Cobalt Flash Polarized aurinkosuojalasit.

Työkäyttöön suunnitellut aurinkolasit Blue Flash Polarized-linsseillä.

Kuvaus

Bolle Hustler Cobalt Blue aurinko/ suojalasit Polarized, turvalliset suojalasit sekä tyylikkäät aurinkolasit!

Bolle Hustler Cobalt Flash Polarized aurinkosuojalasit ovat työkäyttöön suunnitellut aurinkolasit Blue Flash Polarized-linsseillä. Bollen suosituimmat huippulaadukkaat polarisoidut suoja/ aurinkolasit.

Bolle Hustler Blue aurinko/ suojalasit ominaisuuksia:

Bolle Safetyn Hydrofobiset Blue Flash linssit hylkivät vettä ja likaa tehden laseista ihanteelliset kaikkein kosteimpiin ja haastavimpiin olosuhteisiin. Linssit myös heijastavat lämpöä parantaen käyttömukavuutta kuumissa oloissa. Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli off-shore käyttöön, petrokemian teollisuudelle, poliisille, rajavartiolaitokselle, puolustusvoimien tarpeisiin arkikäytössä ja muille vaativille ammattilaisille. Luistamaton nenäsilta ja luistonestotyynyt sankojen päissä.

Silmien suojaus Bolle Hustler Cobalt Flash Polarized aurinkosuojalasit:

Suojaa silmiä UV-säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä käyttölämpötiloissa. Tarjoaa lisäsuojaa myös sivuilta tulevilta uhkilta.

Linssit huurtumisen- ja naarmuuntumisenestopinnoitettu. Suodattaa erittäin tehokkaasti silmille haitallista sinistä valoa (91 %).

Optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäänkin yhtäjaksoiseen käyttöön. Hyvin voimakkaan 5-3 tason tummennuksen vuoksi (näkyvän valon läpäisy vain 10 %) emme suosittele liikenteessä ajamiseen.

Merkinnät Hustler Cobalt:

Kehys: EN166 FT CE
Linssit: 5-3.1 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN172, EAC, ANSI CSA Z94.3
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Kehyksen väri: Kiiltävä musta
Paino 31 g

Toimitukseen sisältyy Bolle Hustler Blue aurinko/ suojalasit:

ETUIFS: Etuifs suojapussi mikrokuitua

Bolle suojalasit, myös polarisoituja aurinkosuojalaseja.

Silmien suojaus:

Silmien- ja kasvojensuojaimet antavat suojan silmiin tai kasvoihin kohdistuvilta tapaturmilta. Silmät ja kasvot on tarpeen suojata erilaisilta höyryiltä, liuottimilta, lentäviltä kappaleilta, kaasuilta, kipinöiltä, metalli- ja puupölyltä ja nesteroiskeilta.

Valinta ja käyttö

Silmiensuojaimen valinta työssä esiintyvän riskin mukaan, huomioiden työtehtävän edellyttämä näkötarkkuus sekä käyttäjän henkilökohtaiset ominaisuudet. Tarvittaessa on suojain varustettava optisesti korjatuilla linsseillä. Optisen korjauksen tulisi sallia suojaimen käyttämisen ilman, että sitä tarvitsee ottaa pois lopetettaessa oma työtehtävä ja siirryttäessä työpaikalla paikasta toiseen. Käytettävyys on varmistettava henkilökohtaisella sovittamisella.

On tärkeää että, silmiensuojaimet asettuvat kasvoille mahdollisimman tiiviisti. Suojainten on hyvä suojata sivuilta, ylhäältä tai alta tulevilta kipinöiltä, roiskeilta, sirpaleilta tai lentäviltä kappaleilta.

Vakavan silmätapaturman voivat aiheuttaa kipinät, roiskeet, sirpaleet tai lentävät kappaleet. Silmään osuessaan ne voivat aiheuttaa ikävän ja ikuisen silmävamman. Käytä kunnollisia CE-merkittyjä suojalaseja.

Lisätiedot

Paino 0,04 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 6 × 4 cm (senttimetri)