Bollé Mercuro suojalasit Polarized

61,40 alv 0%76,14  sis. alv 24%

Mercurot on ulkoilmaolosuhteisiin suunnitellut aurinkolasihenkiset suojalasit Polarized linsseillä työkäyttöön.

Tuotedokumentit

Kuvaus

Bollé Mercuro suojalasit Polarized

Ulkoilmaolosuhteisiin suunnitellut Bollé Mercuro suojalasit Polarized aurinkolasihenkiset suojalasit Polarized linsseillä työkäyttöön. Tyylikäs ja optiikaltaan korkealuokkainen malli, jossa täysin metallivapaa rakenne. Mercurot on ihanteellinen valinta kun liikutaan vesistöjen lähellä tai muissa kirkkaissa olosuhteissa. Luistamaton nenäsilta. Sangoissa pitävän otteen tarjoavat TPR-sisäpinnat, jotka myös parantavat käyttömukavuutta. Kaarevan muotoilun ja täyskehyksen ansiosta lasit suojaavat silmiä tehokkaasti.

Silmien suojaus Bolle Mercuro polarisoidut:

Bollé Mercuro suojalasit Polarized suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä, UV-säteiltä, sekä matalaergisiltä mekaanisilta riskeiltä (6 mm, 0.86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Huurtumisenestopinnoitetut ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Polarized -teknologia Bolle Mercurossa:

– Antaa erinomaisen suojan häikäisevää valoa ja heijastuksia vastaan
– Parantaa värien ja kontrastin havainnointikykyä
– Vähentää silmien rasittumista pitkäaikaisessa käytössä

Bollé  Mercuro suojalasit tekniset tiedot:

Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 5-3.1 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN172, EAC, CSA 94.3
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Sangat: Polykarbonaatti + TPR (Thermo Plastic Rubber)
Linssi: Polykarbonaattia. Paksuus 2,2 mm
Kaarevuusluokka: 8
Paino: 32 g

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
RUSHKITS: Pääpanta

Bolle Mercuro video

Silmien suojaus:

Silmien- ja kasvojensuojaimet antavat suojan silmiin tai kasvoihin kohdistuvilta tapaturmilta. Silmät ja kasvot on tarpeen suojata erilaisilta höyryiltä, liuottimilta, lentäviltä kappaleilta, kaasuilta, kipinöiltä, metalli- ja puupölyltä ja nesteroiskeilta.

Valinta ja käyttö

Silmiensuojaimen valinta työssä esiintyvän riskin mukaan, huomioiden työtehtävän edellyttämä näkötarkkuus sekä käyttäjän henkilökohtaiset ominaisuudet. Tarvittaessa on suojain varustettava optisesti korjatuilla linsseillä. Optisen korjauksen tulisi sallia suojaimen käyttämisen ilman, että sitä tarvitsee ottaa pois lopetettaessa oma työtehtävä ja siirryttäessä työpaikalla paikasta toiseen. Käytettävyys on varmistettava henkilökohtaisella sovittamisella.

On tärkeää että, silmiensuojaimet asettuvat kasvoille mahdollisimman tiiviisti. Suojainten on hyvä suojata sivuilta, ylhäältä tai alta tulevilta kipinöiltä, roiskeilta, sirpaleilta tai lentäviltä kappaleilta.

Vakavan silmätapaturman voivat aiheuttaa kipinät, roiskeet, sirpaleet tai lentävät kappaleet. Silmään osuessaan ne voivat aiheuttaa ikävän ja ikuisen silmävamman. Käytä kunnollisia CE-merkittyjä suojalaseja.

Muut Bollet

TTL silmien suojaus

Bolle Mercuro tuotekortin löydät täältä.

Lisätiedot

Paino 0.041 kg
Mitat 16 × 6 × 5 cm