Cleanair kasvonsuoja Unimask kevytmaski

174,90 alv 0%216,88  sis. alv 24%

Unimask, Kevytmaski, turvallinen ja helppokäyttöinen kasvonsuojain. Korkein suojausluokka TH3 hengityksen suojauksessa.

Kuvaus

Cleanair kasvonsuoja Unimask

Kevytmaski, turvallinen ja helppokäyttöinen kasvonsuojain. Korkein suojausluokka TH3 hengityksen suojauksessa. Painaa vain 380 g. Maskissa on hengitysilman sisäänvirtauksen säätö- ja ohjausmahdollisuus. Cleanair kasvonsuoja Unimask kasvotiivisteen materiaali joko pehmeä tekstiili (eri värejä) tai neopreeni. Maskin visiirissä on erittäin laaja näkökenttä ja huurtumisenesto. Kasvosuojuksen visiiri on mekaanisesti erittäin kestävä, suojausluokka B. Varaosat: Esim. visiiri on nopeasti ja helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa ilman työkaluja.

Unimask kasvonsuojaa käytetään aina yhdessä puhaltimen tai paineilmajärjestelmän kanssa, sopiva malleihin CleanAIR® AerGO (saatavissa valmispakettina), Basic, Chemical 2F, Chemical 3F sekä PI-järjestelmiin CleanAIR®Flow Master ja CleanAIR® Pressure. Unimask kiinnitetään sopivan letkun kanssa puhaltimeen nopean QuickLOCK™-kiinnityksen avulla.

Cleanair kasvonsuoja Unimask visiirissä on laaja näkökenttä parhaalla mahdollisella optisella luokalla (EN 166, luokka 1), hyvä mekaaninen  kestävyys sekä huurtumisenestokäsittely. UniMask on helppokäyttöinen ja kaikki varaosat ovat nopeasti ja helposti poistettavia, mikä mahdollistaa nopean ja helpon huollon. Kasvonsuoja soveltuu käytettäväksi kypärän kanssa, säädettävän pitkän pääpannan ansiosta.

Unimask materiaalit: runko; polyamidi, kasvotiiviste; 3D-polyamidineulos/tai neopreeni ja visiiri on kestävää polykarbonaattia.

Unimask kasvonsuojan käyttöalueet: Rakentaminen, Teollisuus, Maalaus ja pintakäsittely, kemian- ja lääketeollisuus sekä laboratoriot.

EN 166, luokka B

Visiirin suojakalvoa ei tuotteelle toistaiseksi ole, mutta voidaan käyttää myös visiirikalvoja 10471658 5kpl/pss-

Helposti vaihdettava varavisiiri Unimaskiin.

Työpaikan hengityksensuojaus TTL