Mascot Naisten Softshell takki oran LADY

133,90 alv 0%166,04  sis. alv 24%

Poista
Tuotedokumentit

Kuvaus

Käsityöaloilla, teollisuudessa ja rakennuksilla työskentelevien naisten voi olla vaikea löytää hyvin istuvia työvaatteita. Istuvuus vaikuttaa merkittävästi työvaatteen toimivuuteen. Esimerkiksi liian leveä takki rajoittaa liikkumista ja tuntuu epämukavalta. Koska MASCOT-malliston naisten työvaatteet on suunniteltu mukailemaan naisvartalon muotoja, ne tuntuvat mukavilta ja niissä on helppo liikkua koko päivä. Mascot Naisten softshell takki on suunniteltu juuri näitä ominaisuuksia hyödyntäen ja tekee työpäivästäsi entistä paremman!

Tuulenpitävä ja vettä hylkivä

Olosuhteet Suomen vaihtelevat nopeasti oli kesä tai talvi. Siksi softshell materiaali on yksi käytetyimmistä työvaatemateriaaleista ulkokäyttöön. Mascot Naisten Softshell takki on suunniteltu niin, että vaikka softshellmateriaali tekee takista tuulenpitävän ja vettähylkivän, se kuitenkin hengittää. Modernilla suunnittelulla ja vartalonmyötäisellä istuvuudella näytät tyylikkäältä ja ennen kaikkea takkia on erittäin mukava käyttää ja antaa runsaasti liikkumisen vapautta. Hivis Softshell takki kuuluu näkyvyysluokkaan 2 ja heijastimet tuovat lisänäkyvyyttä.

Mascot Naisten Softshell takin yksityiskohdissa on huomioitu haastavatkin olosuhteet. Vedenpitävä vetoketjukiinnitys pitää kosteuden poissa ja sisäpuolinen tuulilista eristää. Tämä yksityiskohta on huomioitu myös sivutaskuissa, joissa on vedenpitävät vetoketjut.

Takissa on povitaskut sekä irroitettava ID-korttitasku. Kuminauha hihansuussa pitää hihan paikallaan ja helmasta löytyy säädettävä kiristysnauha.

Oikea huolto ja koko

Pesussa kolmekerroksinen softshell-kangas kutistuu max. 1 %. Tuote on sertifioitu säilyttämään ominaisuutensa enintään 50 kotipesun verran.

Teollisuuspesun hoitoluokka C2

Oikea koko on ratkaiseva työvaatteiden toiminnoille, mukavuudelle ja turvallisuudelle. MASCOTin valikoimassa monissa tuotteissa on leikkaus, jota voi käyttää sekä naiset, että miehet. Lisäksi löydät myös MASCOT-tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti naisille ja mallisto lapsille. Tutustu Mascotin mittataulukkoon täältä ja löydä itsellesi oikea koko!

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL