Multimask A+Scott Proflow Readypack

1 384,00 alv 0%1 716,16  sis. alv 24%

Multimask A +Scott Proflow Readypack puhallinyksikkö Multimask kasvo-osalla.

Kuvaus

Multimask A+Scott Proflow Readypack Valmispuhallinpaketti

Multimask A+Scott Proflow Readypack on Scott Proflow 2 SC 160 puhallinyksikkö Multimask kevytmaskilla. Pakkauksessa mukana puhallinyksikkö tarvikkeineen (akku, laturi, vahva tukivyö) Multimask Kasvosuojain Foam (TH3) sekä PU-letku. Akun latauksen jälkeen heti valmis käyttöön! Huom! Suodatinvalinta työkohteen mukaan!

Nimi muuttuu mutta ominaisuudet säilyy!

Suomalaisten ammattilaisten suosittu Scott Proflow 2 SC 160 on nyt siis 3M PF-619E Powered Air. Nimi muuttui, mutta samat huippuominaisuudet ovat ennallaan.

PF-619E eli Scott Proflow SC (Sophisticated Communication) on uuden sukupolven puhallinlaite. Turvallinen ja luotettavan kompakti Proflow SC on ergonomisesti muotoiltu ja leveä tukivyö takaa käyttömukavuuden koko työvuoron ajaksi. Elektroninen ohjaus ylläpitää oikean ilmanvirtaustason, ja kevyt NiMH-akku kestää koko työvuoron ajan. Integroitu tiedontallennustoiminto tallentaa kaikki käytön lokitiedot huoltoa ja ylläpitoa varten. Laitteen selkeä visuaalinen näyttö kertoo puhaltimen ja akun tilasta ja äänihälytin varoittaa akun alhaisesta varaustilasta.

Kaikilla Proflow malleilla nykyisin yhden vuoden takuu ja laajat huoltopalvelut Suomessa. 1800 tunnin ja 3 vuoden takuu koskee Proflow Sc 160 laitteita, jotka valmistettu ennen vuotta 2015. Kestävät materiaalit ja luja rakenne takaavat laitteelle pitkän eliniän.

Suodattimet valitaan käyttökohteen ja tarpeen mukaan ja ne hankitaan erikseen. Huom! Proflow tarvitsee 2kpl Pro 2000 suodatinta kerrallaan.

Hyväksyntä: EN12941 & 12942 (TH1/TH2/TH3/TM3). CE 0121.

Scott Pro 2000 suodattimet

Multimask kevyt kasvo-osa:

Multimask on uuden sukupolven kasvonsuojain, joka on muokattavissa laajan lisäosavalikoiman avulla soveltuvaksi moniin käyttötilanteisiin ja laajasti teollisuuden ja rakentamisen eri kohteisiin. Varaosat ovat myös helposti ja nopeasti vaihdettavissa. Patentoitu ilmaletkun kiinnitysmekanismi mahdollistaa tuloilmavirran suunnan säätelyn: käyttäjä voi tilanteen mukaan valita ilman tulosuunnaksi suojaimen ylä- tai alaosan, tai näiden yhdistelmän. Visiirinä PC eli polykarbonaatti, johon saatavissa myös kemikaaliturvallinen asetaattivisiiri.

Saatavana myös Multimask Pro Gen Silikoni (1044031) kasvo-osalla sekä kumiletkulla (1044033) esim. kemikaalien kanssa työskentelyyn.

PF-619E eli Scott Proflow SC puhaltimeen saatavissa laaja valikoima myös muita kasvo-osia, kuten FH1, FH2, FH4, FH6, FM2, FM3 ja FM4 sekä Multimask.

Lisäadapterin avulla voidaan tuote integroida yhteen myös 3M maskien kanssa. Kysy lisää!

Proflow-puhaltimen tiedot

Scott Leveä tukivyö

UUsi 3M Versaflo puhallinvaljas

Scott Proflow akku

Multimask Foam

PU-letku

Adapteri ADP-03

3M M-306/ M-307

TTL Hengityksen suojaus

Muut Hengityksen suojaimet ja puhallinmerkit