Steel Blue Heeler Met WP S3 ruskea

212,00 alv 0%262,88  sis. alv 24%

Steel Blue Heeler Met WP S3 ruskea on 25 cm korkea vedettävä saapasmallin turvamaihari. Lisäksi lisätty karkisuojaus ja jalkapöydän suojaus.

Kuvaus

Steel Blue Heeler Met WP S3 ruskea Turvamaihari

Steel Blue Heeler Met WP S3 ruskea on 25 cm korkea vedettävä saapasmallin turvamaihari, jossa lisäksi on muotoiltu polyuretaani kärkisuoja, joka lisää kengän käyttöikää. Vedenpitävän kengän saumoissa on tuplaompeleet, jotka on päällystetty vedenpitävällä pinnoitteella. Jalkapöydänsuoja tuo lisäsuojaa turvakengälle 101,7 joulen iskun kun 20kg:n esine pudotetaan 0,5m korkeudelta. Kenkä on erinomainen valinta esimerkiksi kaivoksille, maansiirtoon, öljynporauslautoille sekä metsäteollisuuden töihin. Turvakärki ja naulaanastumissuoja sekä jalkapöydänsuoja tekee Heeler turvamaiharista todella turvallisen suojan vaativiin olosuhteisiin.

 

FULL GRAIN NAHKA
Full grain nahka on vahapintainen ja yleisesti luokiteltu laadukkaimmaksi nahan muodoksi. Laadukas Full grain nahka on eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettu Leather Working Group (LWG) toimesta.

BALTICO® -VUORI
Vuorimateriaalina Baltico®, joka on pehmeä, hankausta kestävä ja kosteutta hylkivä. Materiaali siirtää kosteutta jalasta pois pitäen jalat kuivina.

ORTHO REBOUND® -POHJALLINEN
Steel Bluen patentoitu Ortho Rebound® -pohjallinen on muotoiltu täsmälleen jalan muotoon. Se tukee jalkaholvia sekä estää jalan väsymistä. Pohjallinen on valmistettu antibakteerisesta materiaalista ja käsitelty Fresche® -menetelmällä. Pohjallisen ylin kerros siirtää kosteutta pois jalasta. Pohjallinen on kovaa käyttöä kestävä ja joustava tekstiilipohjallinen.

PORON® -TYYNYT
Strategisesti jalan painopisteiden kohtiin kengän sisäpohjaan asetellut Poron® -tyynyt tuovat mukavuutta ja ergonomiaa käyttäjälle.

TPU -ULKOPOHJA
Thermopolyuretaani -ulkopohja on kulutusta kestävä, ja kestää kuumuutta aina 130°C asti.

TRISOLE® COMFORT -POHJARATKAISU
Steel Blue -kenkien patentoitu pohjateknologia tarjoaa täydellistä käyttömukavuutta, vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja sekä estää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Jalkojen eniten rasittuviin kohtiin on aseteltu teknisesti edistyineitä PORON®-tyynyjä.

Tämä usean tiiviystason pohja on osoittautunut tavallista kengänpohjaa paljon tehokkaammaksi iskujen pehmentämisessä ja vaientamisessa.

NAHKA
Kaikki Steel Blue -turvakengät on valmistettu korkealuokkaisesta & pitkäikäisestä nahkasta, Nupukki, Full Grain, TECtuff®, Mokka ja muita vaihtoehtoja

VARVASSUOJA
Valmistettu karkaistusta teräksestä.

NAULAANASTUMISSUOJA
Kestävä teräksestä valmistettu naulaanastumissuoja tuo lisäturvaa, ja estää terävien esineiden läpäisyn pääsyn jalkapohjaan.

JALKAPÖYDÄNSUOJA
Integroitu jalkapöydänsuoja tuo lisäsuojaa 101,7 joulen iskun kun 20kg:n esine pudotetaan 0,5m korkeudelta.

TPU -ULKOPOHJA
Thermopolyuretaani -ulkopohja on kulutusta kestävä, ja kestää kuumuutta aina 130°C asti

PITOPOHJA
Kaikki Steel Blue -turvakengät täyttää liukkaudenestovaatimukset öljyä ja vettä vastaan AS 2210.3 & EN ISO 20345 standardin mukaan. Turvakenkämme täyttävät myös SRC luokituksen ja on testattu laboratorio-olosuhteissa.

ANTISTAATTINEN
Kengän antistaattinen rakenne purkaa kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

VEDENPITÄVÄ
Teipatut saumat estävät veden pääsyn kengän sisään.

LISÄKÄRKISUOJA (BUMP)
Kova polyuretaani lisäkärkisuoja on osa välipohjaa ja tuo kengälle lisää käyttöikää.

Steel Blue Video

Muut Arctic Safety turvakengät

TTL jalkineet