Steel Blue Turvakenkä Parkes Zip S3 Hiekka

164,00 alv 0%203,36  sis. alv 24%

Poista

Kuvaus

Steel Blue Turvakengät

Steel Blue -kengät valmistetaan huippulaatuisesta Uusi-Seelantilaisesta lehmännahasta. Ergonomisesti suunnitellut jalkineet edustavat huipputeknologiaa, johon yhdistyvät parhaat perinteiset valmistusmenetelmät. Steel Blue Turvakengät soveltuvat niin työmaalle, rakentamiseen kuin vapaa-aikaankin ja harrastuksiin kuten metsästys. Steel Blue Turvakenkä Parkes Zip on yksi vaihtoehto monipuolisista Steel Bluen turvakengistä.

Laatu: Parhaat materiaalit, suunnittelu ja viimeistely, yksinomaan kovaan käyttöön keskittynyt merkki ei jätä valmistukseen aukkoja. Tyytyväiset asiakkaat ja pitkä käyttöikä ovat Steel Bluen selkäranka.

Tyyli: Työkengän ei tarvitse olla tylsä. Australian johtava työjalkineiden valmistaja tietää mitä kasvavan toimialan työvoima arvostaa. Steel Blue on valloittanut tekijät ja vapaa-ajalla laatua arvostavat käyttäjät kaikkialla maailmassa.

Ergonomia: Ainutlaatuinen 30 päivän tyytyväisyystakuu pitää huolen, että kenkä istuu ja toimii. Kengät on suunniteltu tekemään rankasta työpäivästä tai pitkästä retkestä nautinnollinen kokemus.

 

Miksi Steel Blue -turvakengät?

Sen lisäksi, että Steel Blue turvakengillä on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu sekä 6 kuukauden tehdastakuu, on niillä myös Australian fysioterapialiiton (APA) suositus.

  • Aito ja laadukas pinnoittamaton nahka takaa käyttäjälleen hengittävyyttä, kestoa sekä mukavuutta.
  • Useamman tiiviystason termopolyuretaaniset- ja nitriiliset -pohjaratkaisut tuo pohjalle iskuvaiennusta sekä ensiluokkaista kestokykyä.
  • Laaja mallisto, joka palvelee eri ammattialojen käyttötarkoituksia.
  • S3 -suojaluokitus, CE EN ISO 20345 -standardit.
  • Yli miljoona myytyä paria vuosittain maailmalla.
  • Läpinäkyvä & eettinen tuotantoprosessi laadukkaista materiaaleista.

Steel Blue Turvakenkä Parkes Zip S3 Hiekka

Steel Blue Turvakenkä Parkes Zip S3 Hiekka vaaleanruskeassa kengässä on laadukas nupukkinahka. Tässä ruskeassa turvamaiharissa nahka on eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettu Leather Working Group (LWG) toimesta.

BALTICO® -VUORI
Vuorimateriaalina Baltico®, joka on pehmeä, hankausta kestävä ja kosteutta hylkivä. Materiaali siirtää kosteutta jalasta pois pitäen jalat kuivina.

ORTHO REBOUND® -POHJALLINEN
Steel Bluen patentoitu Ortho Rebound® -pohjallinen on muotoiltu täsmälleen jalan muotoon. Se tukee jalkaholvia sekä estää jalan väsymistä. Pohjallinen on valmistettu antibakteerisesta materiaalista ja käsitelty Fresche® -menetelmällä. Pohjallisen ylin kerros siirtää kosteutta pois jalasta. Pohjallinen on kovaa käyttöä kestävä ja joustava tekstiilipohjallinen.

PORON® -TYYNYT
Strategisesti jalan painopisteiden kohtiin kengän sisäpohjaan asetellut Poron® -tyynyt tuovat mukavuutta ja ergonomiaa käyttäjälle.

TRISOLE® COMFORT -TEKNOLOGIA
Steel Blue -kenkien patentoitu pohjateknologia tarjoaa täydellistä käyttömukavuutta, vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja sekä estää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Jalkojen eniten rasittuviin kohtiin on aseteltu teknisesti edistyineitä PORON®-tyynyjä.

Tämä usean tiiviystason pohja on osoittautunut tavallista kengänpohjaa paljon tehokkaammaksi iskujen pehmentämisessä ja vaientamisessa.

Steel Blue Turvakenkien teknologia

NAHKA: Kaikki Steel Blue -turvakengät on valmistettu korkealuokkaisesta & pitkäikäisestä nahkasta, Nupukki, Full Grain, TECtuff®, Mokka ja muita vaihtoehtoja.

VARVASSUOJA: Valmistettu karkaistusta teräksestä.

NAULAANASTUMISSUOJA: Kestävä teräksestä valmistettu naulaanastumissuoja tuo lisäturvaa, ja estää terävien esineiden läpäisyn jalkapohjaan..

TPU OUTSOLE: Thermopolyuretaani -ulkopohja on kulutusta kestävä, ja kestää kuumuutta aina 130°C asti.

PITOPOHJA: Kaikki Steel Blue -turvakengät täyttää liukkaudenestovaatimukset öljyä ja vettä vastaan AS 2210.3 & EN ISO 20345 standardin mukaan. Turvakenkämme täyttävät myös SRC luokituksen ja on testattu laboratorio-olosuhteissa.

ANTISTAATTINEN: Kengän antistaattinen rakenne purkaa kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

VETTÄHYLKIVÄ: Kaikki Steel Blue -turvakengät on käsitelty vettähylkiviksi.

LISÄKÄRKISUOJA: Sivussa oleva vetoketju lisää käyttömukavuutta.

 

Tutustu lisää Steel Blue Teknologiaan täältä

 

Lisätiedot

Koko

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49