SteelBlue Turvamaihari SouthernCrossZip Ladies S3Pink

185,50 alv 0%230,02  sis. alv 24%

SteelBlue Turvamaihari SouthernCrossZip Ladies S3Pink on naisille suunniteltu huippumaihari, jossa ulkonäkö ja turvallisuus kohtaavat tyylikkäästi.

 

Kuvaus

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip Ladies S3 Pink. Uutta: vetoketju!

SteelBlue Turvamaihari SouthernCrossZip Ladies S3Pink on naisille suunniteltu huippumaihari, jossa ulkonäkö ja turvallisuus kohtaavat tyylikkäästi. Uutta, pukemista helpottava vetoketju sivulla!!

BossLadyt, nyt vähän parempaa jalkaan! Vaellusretkille, vapaa-aikaan ja töihin S3 suojaluokituksella.

Sama kenkä löytyy myös, mutta hiekanvärinen ja vetoketjullinen Ladys-malli Sothern Cross Zip Ladies S3.

Steel Blue Turvakengät

Steel Blue -kengät valmistetaan huippulaatuisesta Uusi-Seelantilaisesta lehmännahasta. Ergonomisesti suunnitellut jalkineet edustavat huipputeknologiaa, johon yhdistyvät parhaat perinteiset valmistusmenetelmät. Steel Blue Turvakengät soveltuvat niin työmaalle, rakentamiseen kuin vapaa-aikaankin ja harrastuksiin kuten metsästys ja vaikkapa hevostallit. Steel Bluen Turvamaihari Southern Cross Ladies Pink on kauan odotettu naisten pinkki turvakenkä, josta löytyvät kaikki ominaisuudet; naisten lesti, ihana pinkki väri ja ergonomia joka takaa mukavuuden olosuhteista huolimatta.

Laatu: Parhaat materiaalit, suunnittelu ja viimeistely, yksinomaan kovaan käyttöön keskittynyt merkki ei jätä valmistukseen aukkoja. Tyytyväiset asiakkaat ja pitkä käyttöikä ovat Steel Bluen selkäranka.

Tyyli: Työkengän ei tarvitse olla tylsä. Australian johtava työjalkineiden valmistaja tietää mitä kasvavan toimialan työvoima arvostaa. Steel Blue on valloittanut tekijät ja vapaa-ajalla laatua arvostavat käyttäjät kaikkialla maailmassa.

Ergonomia: Ainutlaatuinen 30 päivän tyytyväisyystakuu pitää huolen, että kenkä istuu ja toimii. Kengät on suunniteltu tekemään rankasta työpäivästä tai pitkästä retkestä nautinnollinen kokemus.

Saatavissa myös hiekan värinen, vetoketjullinen Ladys-malli Sothern Cross Zip Ladies S3 !!

Miksi Steel Blue -turvakengät?

Sen lisäksi, että Steel Blue turvakengillä on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu sekä 6 kuukauden tehdastakuu, on niillä myös Australian fysioterapialiiton (APA) suositus.

  • Aito ja laadukas pinnoittamaton nahka takaa käyttäjälleen hengittävyyttä, kestoa sekä mukavuutta.
  • Useamman tiiviystason termopolyuretaaniset- ja nitriiliset -pohjaratkaisut tuo pohjalle iskuvaiennusta sekä ensiluokkaista kestokykyä.
  • Laaja mallisto, joka palvelee eri ammattialojen käyttötarkoituksia.
  • S3 -suojaluokitus, CE EN ISO 20345 -standardit.
  • Yli miljoona myytyä paria vuosittain maailmalla.
  • Läpinäkyvä & eettinen tuotantoprosessi laadukkaista materiaaleista.
  • Steel Blue 592761-080-

 

Merinovillasukka vaelluksille

Geelipohjallinen

Steel Blue Video

Muut Arctic Safety turvakengät

TTL jalkineet

 

SteelBlue Turvamaihari SouthernCrossZip Ladies S3Pink

Stilkkarit Turvamaihari Southern Cross Zip Ladies S3 on naisille suunniteltu, kapeammalla lestillä ja lyhyemmällä nilkkapituudella varustettu turvamaihari. Turvakenkä on 15 cm korkea nauhallinen kenkä uurretulla varrella, joka helpottaa esim. työskentelyä polvillaan. Uurrettu varren takaosa ei rasita akillesjännettä ja helpottaa jalan liikettä ja jännitettä eri työasennoissa. Pehmustetut varren kaulus ja läppä lisäävät käyttömukavuutta. Nitriili -pohja. 572760.

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip Ladies S3 Pink materiaalit

NUPUKKINAHKA: Materiaalina laadukas nupukkinahka samettimaisella pinnalla, Nahka on eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettu Leather Working Group (LWG) toimesta.

BALTICO® -LINING: Vuorimateriaalina Baltico®, joka on pehmeä, hankausta kestävä ja kosteutta hylkivä. Materiaali siirtää kosteutta jalasta pois pitäen jalat kuivina.

ORTHO REBOUND® -POHJALLINEN: Steel Bluen patentoitu Ortho Rebound® -pohjallinen on muotoiltu täsmälleen jalan muotoon. Se tukee jalkaholvia sekä estää jalan väsymistä. Pohjallinen on valmistettu antibakteerisesta materiaalista ja käsitelty Fresche® -menetelmällä. Pohjallisen ylin kerros siirtää kosteutta pois jalasta. Pohjallinen on kovaa käyttöä kestävä ja joustava tekstiilipohjallinen.

PORON® -TYYNYT: Strategisesti jalan painopisteiden kohtiin kengän sisäpohjaan asetellut Poron® -tyynyt tuovat mukavuutta ja ergonomiaa käyttäjälle.

TRISOLE® COMFORT -TEKNOLOGIA: Steel Blue -kenkien patentoitu pohjateknologia tarjoaa täydellistä käyttömukavuutta, vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja sekä estää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Jalkojen eniten rasittuviin kohtiin on aseteltu teknisesti edistyineitä PORON®-tyynyjä. Tämä usean tiiviystason pohja on osoittautunut tavallista kengänpohjaa paljon tehokkaammaksi iskujen pehmentämisessä ja vaientamisessa.

 

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross ZIP Ladies Pink teknologia, Nyt vetoketjulla helpottamaan maiharin pukemisista!

NAHKA: Kaikki Steel Blue -turvakengät on valmistettu korkealuokkaisesta & pitkäikäisestä nahkasta, Nupukki, Full Grain, TECtuff®, Mokka ja muita vaihtoehtoja.

LADIES FIT (NAISTEN LESTI): Steel Blue valmistaa omalla lestillä erityisesti naisten jaloille suunniteltuja turvakenkiä.

VARVASSUOJA: Valmistettu karkaistusta teräksestä.

NAULAANASTUMISSUOJA: Kestävä teräksestä valmistettu naulaanastumissuoja

tuo lisäturvaa, ja estää terävien esineiden läpäisyn jalkapohjaan.

NITRIILI -POHJA: Nitriilipohja kestää kuumuutta aina 300°C asti,

PITOPOHJA: Kaikki Steel Blue -turvakengät täyttää liukkaudenestovaatimukset öljyä ja vettä vastaan AS 2210.3 & EN ISO 20345 standardin mukaan. Turvakenkämme täyttävät myös SRC luokituksen ja on testattu laboratorio-olosuhteissa.

ANTISTAATTINEN: Kengän antistaattinen rakenne purkaa kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

VETTÄHYLKIVÄ: Kaikki Steel Blue -turvakengät on käsitelty vettähylkiviksi