Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip Ladies S3

178,50 alv 0%221,34  sis. alv 24%

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip Ladies S3 on naisille suunniteltu huippumaihari, jossa ulkonäkö ja turvallisuus kohtaavat tyylikkäästi.

Kuvaus

Steel Blue Turvamaihari Southern Cross Zip Ladies S3

Southern cross zip ladies s3 on 15cm korkea nauhallinen naisten turvakenkä uurretulla varrella. Pehmustettu varren kaulus ja läppä (kengän kieli). Käyttömukavuutta ja turvallisuutta lisäävät vetoketju sivulla sekä varvassuoja. Sirolla lestillä varustettu turvajalkine kaikkiin olosuhteisiin.

Materiaalit

NUPUKKI
Samettimainen viimeistely. Korkealaatuinen nupukkinahka on eettisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu. Nahan tuottajat ovat Leather Working Groupin jäseniä (LWG).

BALTICO®-VUORIMATERIAALI
Vuorimateriaalina Baltico, joka on pehmeä, hankausta kestävä ja kosteutta hylkivä. Materiaali siirtää kosteutta jalasta pois pitäen jalat kuivina.

ORTHO REBOUND®-POHJALLINEN
Patentoitu Ortho Rebound®-pohjallinen on suunniteltu vähentämään jalan väsymistä. Valmistettu korkealaatuisesta polyuretaanista, joka pitää muotonsa sekä paksuutensa. Tukee koko jalkaa ja pitää jalat viileinä ja kuivina.

PORON®- TYYNYT
Strategisesti asetellut Poron® -tyynyt sijaitsevat pohjassa. Ne on sijoiteltu kohtiin, johon kohdistuu eniten rasitusta. Poron®- tyynyt ovat osa Trisole® Comfort -teknologiaa.

TRISOLE® COMFORT -TEKNOLOGIA
Steel Blue -kenkien patentoitu pohjateknologia tarjoaa täydellistä käyttömukavuutta, vaimentaa jalkapohjaan kohdistuvia iskuja sekä estää jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Jalkojen eniten rasittuviin kohtiin on aseteltu teknisesti edistyineitä PORON®-tyynyjä.

Tämä usean tiiviystason pohja on osoittautunut tavallista kengänpohjaa paljon tehokkaammaksi iskujen pehmentämisessä ja vaientamisessa.

Teknologia

NAHKA
Kaikki Steel Blue -turvakengät on valmistettu korkealuokkaisesta & pitkäikäisestä nahkasta, Nupukki, Full Grain, TECtuff®, Mokka ja muita vaihtoehtoja.

LADIES FIT (NAISTEN LESTI)
Steel Blue valmistaa omalla lestillä erityisesti naisten jaloille suunniteltuja turvakenkiä

VARVASSUOJA
Tehty karkaistusta teräksestä.

NAULAANASTUMISSUOJA
Erittäin vahva teräs- tai komposiittivälipohja estää terävien esineiden läpäisyn jalkaasi.

TPU -ULKOPOHJA
Pohja kestää kuumuutta 130°C:een saakka.

ANTISTAATTINEN
Kengän antistaattinen rakenne purkaa kehoon kerääntyneen staattisen sähkön.

VETTÄHYLKIVÄ
Kaikki Steel Blue -turvakengät on käsitelty vettähylkiviksi

LISÄKÄRKISUOJA
Kova polyuretaani lisäkärkisuoja on osa välipohjaa ja lisää turvakengän käyttöikää.

TPU -ULKOPOHJA
Pohja kestää kuumuutta 130°C:een saakka.

PITOPOHJA
Kaikki Steel Blue- kengät on suunniteltu ylittämään liukkaudenestovaatimukset molemmissa AS 2210.3 ja EN ISO 20345 turvaluokituksissa. Kengät on testattu laboratorio-olosuhteissa keraamisella laatalla Natriumlaurettisulfaatilla (SLS) sekä teräslattialla Glyseriinillä. Kengillä on näin ollen luokitus SRC.

SIVUVETOKETJU
Sivussa oleva vetoketju lisää käyttömukavuutta.

Saman huippukengän löydät myös pinkkinä täältä